.................................................. ...................
Printable View
.................................................. ...................
Resmi gazete de bişe yok
Bir imf haberi borsayı fişekler.
İmf den başka da zor gibi.
Hep imf ye akp mi borç verecek, biraz da imf versin
Selam millet ...
Birleşeyin altını çizmek isterim
Vob tarihte heç taban olmamıştı 💪💪💪
Ve açıkcası kan akmaya devam eder diyorum
Doğru pozda olan paraya katlar malak gibi yatsın 😬😬😬😬
Tüm 🐻🐻🐻 saygılarımı iletirim
Kim sallıyor böyle arkadeş 🙃🙃🙃
Zabaha kalasa devam
Abartı felan yok dostum bunlar hep açığa satış dün fırsatını bulan deli gibi sattı ama bir çok aracı kurum kredili işlemlerini sıfırladı yada sınırlama getirdi bu havada uzun vade short göze alamazlar yarın sabah yine dansöz gibi kıvırsalar da pozisyon kapatmaya başlarlar.Yani bu işler bir yer de aracı kurumlarda biter.Film bittimi erken seçim bile olsa ibre artı ya dönüverir.
https://giphy.com/gifs/jimmy-fallon-...-ee2iyV3duvnO0
Ayasofya yaklaşık 90 yıldır müze ve yıllık 100 milyon dolar bu ülkeye döviz katkısı oluyordu.
Sırf tarikat ve cemaatler istedi diye siyasi şov ve rant uğruna tekrar camiye çevrildi.
Halbuki ki amaç namaz eda etmek ise 100 m ileride Sultanahmet camii var ve bomboş orada namaz kılabilir. Ama amaç o değil.
Fuhuştan hüküm gitmiş bir cübbeli bir din tüccarı ve onun gibiler sürekli Ayasofya cami olsun propagandası yaptı.
Şimdi bu ülke tefecinin eline düşeceğine neden akla zarar bu işi yaptı anlamak mümkün değil. Sadece o mu? Çamlıca camii. 100 milyon dolara mal olduğu söyleniyor. Bir gün gittim ve gördüm. Yazık dedim buraya harcanan paraya. Aylık bu millete masrafı nedir hiç düşündünüz mü?
Kimse beni camilere karşıymış gibi değerlendirmesin. Ama gösterişli ibadethaneler kubbeli camiler Roma ve Bizans’tan bize geçmiştir.
Dikkat edin Selçuklu döneminde yapılan camiler genelde kubbeli değil çatı vardır.
Tabiiki müslüman bir ülkede cami de olacak ama bu işi bir rant ya da siyasi şov olarak görmek yanlış. Amaç ibadet olmalı ihtiyaç varsa yapılmalı.
Yoksa bu ülkenin kaynakları boşa harcanmamalı. Sonra bir sabah kalktığımızda döviz neden %10 yükseldi der dururuz.
tether 7.95