Açık özeleştiriniz için itibar puanı vereyim dedim... Olmadı.
Printable View
Ben sana taaaa o zamanlar kimseye hesap vermek zorunda değilsin demiştim. Fedoramca 4 nisanda ereğlileri satıp aefes almışsın sonra onlarıda satıp endekis fonu almışsın.
Ne var bunda
Gayet doğal bişiii
Ayrıca senin 2 nickle yazdığını düşünmüyorum, iftiraya kurban gidiyorsun
2 gün öncede buraya geldiğine göre, muhtemelen endekis fonu satıp şişe aldın
Tarihi hemen not alalım 14.ekim :kahkah:
Fedor bu kaçıncı "bi daha yazmam ifaden". Ben en az 10 saydım her seferinde de dönüp yine yazıyorsun. Hadi o kısmı geçtim.
5 sene eregl biriktireceğim diye forumda aylarca yazdın. 1 sene geçmeden en dipten memleketi araba ile turlayacam arkadaş borç istediği gibi sudan sebeplerle sattım dedin. eregl bu süreçte 2.5 dolardan 1.2 dolara düşmüş idi.
Ekip halinde hisse de işler iyi gitmiyor diyenlere küfür/hakaret ettiniz forumdan kovmaya çalıştınız. İşinize gelmiyordu yazdıklarımız tabi. Orada gittin en az benim farkettiğim 4-5 nick daha aldın . Günde yardımcı nicklerle birlikte 20 post kasıyordun bir ara.
Gittin enerji şirketlerine girdin yüzde 50 düştüler. Oradan aefes e gittin önce bi pumpladınız sonra dump. Çok ucuz çok ucuz daha da ucuzlayacak diye patrik ile parlattığınız hafta arka kapıdan satmışsın sonra kendin itiraf ettin. Hepsi kayıtlı yazılar bunlar. En az 10 15 yalanını yakaladım bu forumda. En son pozisyonum değişti daha yoğunum ondan yazamıyorum diyordun.Ama Bakıyorum 7/24 topik nöbetlerine başlamışsın.
Şişe alacak almayı düşünen arkadaşlar. Bu fedor ve şürekasına dikkat edin!!!
KısaVade abi mesajını okudum ama bişii anlamadım, haydaa sen niye alındın şimdi.
İtiraf ediyorum, Hepimiz kandırıldık, hisse aldık battık
Torunlara kaldı. Yabcak bişii yok
Hissecilerde son durum bu şekil
Asla başaramıyacaklar.
https://i.hizliresim.com/9fycdy8.jpg
Yok hayır ben kendi adıma sayfayı gereksiz mesgul etmekten dolayı üzülüyorum.
Şimdi biri çıkıp dese, senin hikayelerini mi dinleyeceğiz burası yatırım sayfasımı yoksa dese haklı! O yüzden cevap verme hakkım doğmasın ve ben bir süre kaçar :)
Sevgili Bozkurt sağol desteğin için. O zaman sen de vardın.. Ama unutmuşssun. (Zaten çok sık yazmazsın sen) Neymiş bu Fedoramca, o sayfada, bu mevzu yine tartışılmıştı.
Belki 1.5 sene önce yönetim siyaset yaptık diye yönetim yasakladı :) 2023 mayıstan önce idi sanırım, seçim zamanı... Zaten siyaseti Erdoğan tekrar seçilince bıraktım bu millet ne hali varsa görsün diye :) REX ile AKP li kendisi seviyeli bir itiş kakışımız oluyordu... Ereğli'de..
Yönetim yasaklamış siyaset yaptık diye, zaten REX'in hesabını da sildiler daha sonraki aylarda, sanırım bu yüzden... Bana da bir kaç gün falan ceza verdiler diye biliyorum. Öyle kötü bir şey de yazmadık siyaset konuştuk diye ceza aldık. Hatta konu yine borsayı ilgilendiren siyasi bir olaydı.(onu hatırlıyorum)
Ben de bilmiyorum tabii, çift nick yasak ve hemen görüyorlar :) gittim SerkanFD diye(sanırım) aldım, bir tane daha. Adım Serkan. Fd 'de fedorunFD'si...
Kendimi tanıtmadan haksız yere Fedoramcayı cezalandırdı diye yönetime ağır eleştiri yaptım, onlarda utanmadan bir de çift nickle yazıyorsun dedi bana... E nasıl yazayım yasaklamışsınız dedim kabul etmiyorum dedim, neyse konuştuk özelden anlaştık, cezanı çekeceksin dedi bana orada çift nick yasak kimse aynı anda çift nick kullanamaz dedi.. (ipden mi çerezlerden mi bir şekilde takip ediyorlar incelemedim)
Benim çift nick hikayem bu şekilde bir daha o nicki kullanmadım 5 mesajım yoktur o gün attığım...
Sonra Mathias'a her yazıma, beni destekleyen herkese, bu onun çift nicki, bak aynı kelimeler demeye başladı. Adama çift nickle yazmanın nerede ise imkansız olduğunu bir şekilde yakalanıldığnı anlatmam da ekstradan bir yıl sürdü...
Ben niye herkese böyle detaylı açıklama yapıyorum onu da bilmiyorum...Mümkün değil ama çift nick im olsa ne olur tek nickim olsa ne olur... O da ayrı mesele ama yok yani tek nickim fedoramca :) Ama Mathias'a göre en az 5 nickle forumlarda, KY avlıyorum :)
Mathias
herkesin önünde sana 5 bin lira eft yapacağım söz veriyorum.
Git bir nick al gel buraya yaz, 2 gün içinde -ki o kadar da sürmez- nickin yönetim tarafından farkedilip cezalandırılmazsa. Sana parayı gönderiyorum.
Bak temiz para, dolarlarının yanına (başka bir şey almıyorsun) koyarsın... 5 nickle :)
yok 50 nickle yazıyorum. Borsayı ben satıyorum, Şişe'yi de yakında çökertiyorum :)