Ben de yanlış başlığa girmişim, zeytinyağı topiği diye diye daldım anaaa... bir baktım ki teoloji topiğiymiş.:oleyo:
Printable View
Ben de yanlış başlığa girmişim, zeytinyağı topiği diye diye daldım anaaa... bir baktım ki teoloji topiğiymiş.:oleyo:
tabi ki Cepte kullanırım Bilgisayarda.. benim her fizik yasasını derinlemesine bilmem gerekmiyor.
Başta İslamiyet olmak üzere Hristiyanlık, yahudilikte din adamları tarihin değişik dönemlerinde birçok birçok yeniliğe bağnazlıkla karşı çıkmışlardır. Ancak bunun dinlerden değil kişilerin kişisel çıkarlarını korumaya çalışmasından yada maksimize etmeye çalışmasından kaynaklı olduğunu düşünmek gerekir. birçok dinde mezheplerin oluşması mesela..
(O yüzden de Hz İsa Peygamberin Hristiyanlık dini ve İncilin büyük kısmı kişilerce bozulup tahrif edildiğinden son din hak dini İslam dini geldi.)
Bilim/teknoloji insanlığın gelişmesi için bir araçtır bir amaç olmamalıdır.
4. semavi dinin inanalarına ne isim veriliyor refa, dinlerinin ismi ne..?
hangi ülkelerde yaşıyorlar, aynı hatayı reha kaya da yaptı ki kendisi araştırmacıdır
düşün milleti 1400 sene nasıl inandırmışlar sahi bu zebura inananlar hangi dine mensup olmuş oluyor..?
sonuçta ayrı bir din ve inanış ya....
Adama sormusum Allah "Muhammed in evine misafirlige giderseniz fazla oturmayin erkenden kalkin gidin" diye ayet yollamis ne dusunuyorsun?
Adamda "tabiki olabilir niye olmasin?" demis
:kahkah:
Biz bosuna tartisiyoruz bunlarla