-
Yüzde sıfıra yakın artış nedir, tutarların 2-3 kat arttığı yerde bu yapılan adette yarı yarıya düşme demektir. Demek ki yapmayın, kar etmeyin, zarar edin talimatı var. Bataklık olan kamu iştiraki Zürkiye kikorta ve diğeleri muz cumhuriyet ve dünya da kar rekorları kırarken bu kepazelik ne. Dalga geçer gibi ceo'a huzur hakkı ve üst yönetimde görev. Niye kar yazsın adam ki, yabancı ortağına , küçük ortağına verecek. Bi ona bi şuna züküm kalır bana diyordur. En güzeli ve kolayı piyasada tahta üzerinden çakmak inside ile. mok yatırım , bank of amariga karşılıklı çalıp oynuyor. Trol çetelerine attığı kemiklerle ky seviyorlar. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Murgan ve karşılığında paslaştıklarının yaptığı işlemler incelemeye girmeli kim zararına sürekli işlem açar. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Bu bezevnge ğuzur hakkı ve daha yüksek mevki boşuna verilmemiştir, dilanço da görecez komple boşaltılar içini, bi yandan da asansörle ky öpüyorlar. Sizin kulağınıza san paul mısralarını okuyan papazın , sizi büyüten kafa kağıdında fatma yazan ama evde sidikli mary diye çağrılan *****zın , gavur tohumları. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Anananfdia bacıansfiasnfi karıniansfia kızınasfiansf balıkesir'in çılgın eşekleri sikiasfiasnf. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Soygun var dur diyecek yok. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Anananfdia bacıansfiasnfi karıniansfia kızınasfiansf sieifmaifnaif orosanfiasf çocamsfiasfia. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi kesinlikle ve kesinlikle ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
-
Torbacınızı değiştirin...
-
https://www.sokmarket.com.tr/tipitip...saAszzEALw_wcB
Eskiden tipitip sakız vardı vay be koca koca sigorta şirketleri sakız fiyatı kadar olmuş nerdeyse neler gorecez daha ....
Yatırım tavsiyesi değildir