Sanırım okuduğunu anlama sıkıntısı yaşıyorsun yazımda demişimki söylersem saçma suçlamalarda bulunuyorlar demişim yani şu an senin yaptığın gibi bende sizin gibi bir küçük yatırımcıyım ayrıca hisselerimi sonuna kadar satmak gibi bir nlyetim yok kısa vadede olumsuz demişim yani biraz daha sabır demektir bu.bu topikdeki amacım sizinle aynı burda insanların hissesini satıp satmaması bana bi fayda yada zarar getirmez bunu yazıp tam açıklık getirmememin sebeplerinden biri de açıktan yazıp kimseyi etkilememekdir ama panik yapmamalarını istediğim için kasti olarak olumsuz yazanlar demişsin biraz daha sabredeceğiz denilen bi yazıda nasıl olumsuzluk gördünüz ben açıkça söylüyorum sonuna kadar satmayı düşünmüyorum kimseyede satın demedim bilakis sabır dedim sen borsa işlerine girmeden önce okuduğunu anlama eğitimi al bence daha önceki yazılarımı da okursan nasıl biri olduğumu anlayabilirsin belki vebal alacak bi insan değilim yatırım uzmanı kuzenimden aldığım haber hani bi laf var ya konuşsan olmuyo sussan gönül razı değil diye tam da o noktadayım iki ucu kötü değnek benim burdan söyleyeceklerim sabır limitimizi artırmamız gerektiğidir sonunu kimse bilemez Allah herkesin gönlüne göre versin canınızı sıkmayın herşey güzel olacak inşallah kazanan ky olsun herkeze bol kazançlar YTD