Printable View
Alıntı: Originally Posted by HobimBorsa Az kaldı gibi. Bekliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tahminen ne kadar az?? ))
Alıntı: Originally Posted by mehdd Tahminen ne kadar az?? )) Önümüzdeki hafta hareket olur, tahminimce. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by HobimBorsa Önümüzdeki hafta hareket olur, tahminimce. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Peki kaça kadar çıkabilir sizce
Alıntı: Originally Posted by mehdd Peki kaça kadar çıkabilir sizce %50-100 arası potansiyel var. Ytd. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by HobimBorsa %50-100 arası potansiyel var. Ytd. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Haftaya okadar prim yaparsa herkes bizi konuşur, artık bizim zamanımız olsun
Alıntı: Originally Posted by mehdd Haftaya okadar prim yaparsa herkes bizi konuşur, artık bizim zamanımız olsun Haftaya yapar demedim. Haftaya hareketlenmeye başlar demek istedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by HobimBorsa Haftaya yapar demedim. Haftaya hareketlenmeye başlar demek istedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 👍👍 Anlaşıldı, beklemeye devam
Alıntı: Originally Posted by mehdd 👍👍 Anlaşıldı, beklemeye devam https://twitter.com/tardubarlas/stat...580056581?s=09 Umarim bu haberler yarın hisseyi hareketlendirir