yeni Türkiye de herhangi birşeye şaşırmamak lazım bi bakmışsın hazine kağıdına ortaksın.
Printable View
imf ile mart 2019 dan sonra yüksek olasılık masaya oturulacak
şuana kadar ucuz mal almakdık değerinde aldık
çok örnek satış var
ucuz kelepir vadisi hemen beş altı tıktan sonra mevcut orda tahtayı tutmak yürek işidir
buyursun bu kadar yolu gelmiş iki üç senede düzelmeyecek madem buralar tut 1.50 altında neden yüksekten maliyet yapıyon tahta yapıcı hatta 1.00 tl ye çek değilmi derler adama.:party:
kentuf
Yanlış anlama ama..
1. Sen hala 90 ların sonu 2000 lerin başı mantığı ile bakıyorsun tahtalara...Geçti onlar..Şimdi herkesde para herkes de lot herkesde..
Herkes herşeye ulaşabiliyor.türev piyasalar var..adamın umurunda bile değilsin banka kağıdında..alır verir..istersen 30M lot çek bak o kadar da eminim..Kimmmmsenin umurunda olmazsın..Bu tahtada 1 spekülatör 100.000 ky yok..Bu tahtada tek bi büyük oyuncu yok.
2. tkfen ile bunun zerre kadar alakası yok..tkfen eregl petkm sasa gibi firmalarda patron 10 sene zarar açıklar sonra bi bakmışson çuvalla kar gelior..oralar patron kağıdıdır..bu banka..Bütün bankalar ile korelasyon lu bir kar açıklar..Garanti karını yüzde 10 artırmış akbank keza öyle ykbnk nın karı yüzde 100 artmaz..ykbnk 8 tl hedefine binaen garanti üzerinde örnekleme yapına işin saçmalığı çıkıyor ortaya.
3. 1 tl falan temettü 4 sene de toplam belki alırsın..1 tl temettü 8 milyar karı dağıtmak demektir..Bu durumda banka nın min 10 milyar falan kar etmesi ve süper bonkör olması lazım..
4. taşınmazlarının binalarının olması bu kağıda zerre kadar etki etmez....bu sanayi şirketi değil..
5. sen 2015 de tkfen ile ykbnk vardı..en son 2017 nin sonunda tkfen leri 14 den sattım dedin ykbnk da dolar bazlı zararına tl bazlı başabaş sattım demiştin..Bu banka ile ilgili fazla hayal kurma..
6. IMF falan İMKANSIZ..IMF e gelene kadar YAPABİLECEKLERİ çok şey var..Önce onları yapsınlar işler zaten düzelir..Papaz ilk hamle idi..Çenelerini tutmaları bile yeter..
gundawe ben bu işe dün tkfen alırken başlamadım.
yazdığın hiçbir sebeple de ykbnk toplamıyorum.
ve aldığım malın sadece %16 sını almış durumdayım.
sende yanlış anlama ama tkfen de daha altları beklerken kağıt 4 tl idi . yok olmaz efendim yedirmezler efendim diyenler daha alt bekleyenler sende orda daha alt bekliyordun kötümserdin. gine aynı soru kötümser olduğun bir şeyin topiğinde seni gelip yazmaya iten sebep ne. Benim veya başkasının mal almasının ne gibi rahatsızlığı olabilir.
bak ben ne diyorum yazdıklarım hesap hareketlerimle paralel olup yatırım tavsiyesi içermez.
bende mal var yazdığım gibi almaya devam edeceğim o yüzden burdayım
sen neden burdasın ???
Ben şimdiye kadar hiçbir zaman fiyat hedefi vermedim
Temettü ve kar hedefleri verdim.
sadece içsel bir beklenti için yazmışsam yazdım.
elimde hemen hemen aynı zaman dilimlerinden alınmış banka hisseleri var
neden ben ykbnk topiğinde yazma gereksinimi duyuyorum
burada kan gözyaşı var sebep ne bunun hamuru farklımı bu banka kar etmedimi de sürünüyor bu soruları sorun.
ben alın terimi iki tane o.ç bırakacak olsaydım akinolu olmazdım.
genel kuruluda gider hakkımı ararım payım arttıkça
şuan durduğu yer hiçbir borsa hareketi ile alakalı değil.
on yıldır takip ediyorum kardeşim ortalıklığınız sşizi memnun etmiyorsa ayrılın yatırımcıyı neden düzüyorsun diye soran olamış bunlara. bu seneki genel kurulda görürsünüz millet nasıl soru soruyormuş diye.
Bu yazdıklarından senin benim art niyetle burada yazdığımı düşündüğünü anladım..
Ben gerçekçi adamım gördüğümü yazıyorum..
Elinde mal olduğu zaman görünen durum kötü ise YAZMAMAK mı lazım..
Yada her türlü ahval ve şerait altında uçacak mı yazmak lazım..
Hisse taşıyan adam elinde mal olup olmasına göre psikolojisi değişen adammıdır..
Rasyonel olmanın nesi suç..
IMF diyorsun 1 tl temettü diyorsun..
IMF beklentisi insider a girer 1 tl Temettü beklentisi temel analize..
Seninde takdir edeceğin üzere bunlar 180 derece zıt şeyler birbirine..
senin gördüğün şeylerle benim gördüklerim aynı değil demek ki.
ortaya yazmıyorsun bak kentuf diyorsun.
imf beklentim var olamaz mı ?
1 tl temettü dediğin şey
0.25
0.35
0.40 olamaz mı? olmayacak şeyler mi senin için hayatında hiç temettü almadın mı.?
olur olmaz vadesi gelince bakarsın olmadı dersin 2022 de.
bak tkfen en son yazılan şey
ordada lafı soktunuz soktunuz ben ekstre koyup şirketin binde birini alıma ve portföye koyunca masaya millet tüydü 3.88 idi.
bu kağıdı ben uzun vade 0.25 usd toplayayım daha ne isterim 1 usd dediğinde %400 yapar bırak temettüyü ıvırı zıvırı.
tahtada mal dağılıyorsa bu resmi onlar çiziyor ben değil.
bu fiyata çekmişsen serseri gelen alıma hazır olacaksın. öyle ben bedelli yaptın yok tahsisli soktum yemez herkes.
on yılın kan ve gözyaşısı var burada.
evvela bir para bizde anlayışı yok çok büyük tahta anlayışı masallarını bırakın
her bir lot sayılır bu borsada ben buna inanırım.
iyi saymalar.
Yüzde 26 faiz varken kim riske niye girsin
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.