Gülten Galip hikayesi olmasın sakın :))))
la fonten masalları :halay:
Printable View
yavvv dolandırıcılara bak bi de saat 20.00 da KAP'a haber gonderiyorlar... neden gun icinde dusukten aldıkları malları 10 kademe yukarıdan ertesi gun vermek için.
ALLAH aşkına SPK bi sorun şirkete neden 20.00 da haber gonderiyorsunuz amacınız ne ?
neden kopyala yapıştır haberleri sadece şirket adı degistirerek gonderiyorsunuz..
şirket son anda aracı kurum degistirir falan bu yalan hikayesi sürer gider. şirket avcı kucuk yatırımcı av...
Sonuna kadar katılıyorum sn hisse gerçekleri
17.11.2017 18:11:24 KAP HABERİ ve Dünkü KAP haberi. birebir aynı daha oncesindede smartiks icin aynı birebir haber gonderdiler.
kopyala yapıştır...
üçkağıtcı dolandırı kücük yatırımcının kanını emenler elinizi çekin yakamızdan.. oldu ya sen şirketini arz ettin anlaşacağın kişi ile sadece hisse fiyatnı yukarı çekebilirsin. senin gibi firmaya kim inanır. yatırımcınıza değer veren cevap veren bir departmanınız bile yok... sırf SPK istiyor diye yalandan bir yatırımcı ilişkileri telefonu yazmışlar. sizi dinlemiyor bile görevi sadece susmak. mail ile sorunuzu iletin. elinizde vertu var mı bize ispatlayın mail ile gonderin sorunuzu sonra sorarsnz diyen bir firma.... bunları BIST'den atacaksın ne işe yararsınız siz.
noldu dolandırıcılar mallarınızı yukarıdan veremediniz mi...
bu işler kopyala yapıştır haberlerle olmaz... icraat yapın
Yönetim ve Spek,tabiki biz,yatırımcı ile zıtlaşmanın heriki tarafın çıkarlarına hizmet etmediğini görmeli ortada kangrenleşmek üzere olan bir problem var kimse birbiri olmadan sonuca ulaşamaz ilk işaret olarak yönetim yatırımcı ilişkilerine bizle iletişimi onarıp sağlıkla yürümesini sağlayacak bir profesyonel atamalı,ikinci olarak hisseye ve yönetime güven tesis edilmeli,üçüncü olarak spekülatör değiştirilmeli eline yüzüne bulaştırdı.Durum ciddi.Bir sözüm burayı okuyanlara sakın ama sakın inanıp mal almayın araştırın sorun karar verin bu karar sizin olsun.İyi akşamlar.
sadece sabır gözde de böyleydi sonra gitti alıp beklemek belki 1 ay belki 3 ay https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d1cc465139.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet 4,5 TL ,iki sene oldu,daha ne kadar sabredilir bilemiyorum
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.