kahpe bizans imparatoru I. Konstantin bu oyun icinde oyunlari, tuzak icinde tuzaklari gorse gozleri yasarirdi...meskenofis gayrimenkul hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunmak lazim...
Printable View
kahpe bizans imparatoru I. Konstantin bu oyun icinde oyunlari, tuzak icinde tuzaklari gorse gozleri yasarirdi...meskenofis gayrimenkul hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunmak lazim...
Ada pafta yazılmamış.
Net olmayan bir foto.
Var bir i.nelik
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gece yazdığım gibi yaptılar ve ilanı kaldırmışlar, sonuçta yetki verilmeden satışa çıkılmaz ky bilgilendirilmeli önce.Yapılanlar usulsüz şirketin bilgisi dahilinde değilse takipçisi olup yatırımcıların zarar görmesini önlemeli.İmar öncesi hertürlü dalavere dönecektir tahtada tavan taban haberler kullanılacak kafalar karıştırılmaya çalışılacak.
Şu dönemde kenara çekilip uzaktan izlemek gerek işin sonuna yaklaşırken elinizdekilere göz koyanlar olduğunu unutmamak gerek.
İlanı ben dün gece yeni bir şey var mı diye girdiğimde gördüm paylaştım, ancak kim yayınladı ve kaldırdı araştırılmalı bence de.
Niyetleri neydi acaba demek ki bizim arsayı kastedmişler kaldırdıklarına göre. Birde işlemler incelenmeli mesela bugün kim devre kestirdi alan satan incelenmeli ama nerdeee.
İlk paylaşım buradaki.. kesinlikle SPK ya başvuralım.. en azından bir oyun oynanıyor mu? Oynayan kimler ? Muratlı nerede? Yada diğer nicki ne? Gibi sorularımıza cevap alırız... sonuçta emlakçı kafasına göre ilan vermedi ya? İlan veren ile arkasındaki bağlantıyı sorgulayıp neden sonuç suç ilişkisi varsa ortaya konabilir...
hiç birşey olmazsa sahipsiz salak yatırımcılar olmadığımızı anlarlar...
Muratlının profiline bakıp tek olarak bu hissede 3 yılda 3000 mesaj attığını yazdığımdan beri ortalarda yok!!!!! Üstüne gidip deşifre edince kaçıyor yada Nick değiştiriyorlar... kimliği tespit edilsin alım satımları incelensin... eğer yapılabiliyorsa...
Sent from my iPhone using Tapatalk