Bu arada dün ilk defa saat 5 te vaka açıkladılar sayı az çıksın diyemi yaptılar acaba
Printable View
Bu arada dün ilk defa saat 5 te vaka açıkladılar sayı az çıksın diyemi yaptılar acaba
Sanmam sokağa çıkma yasağı nedeniyle erken tamamlamak istemişlerdir. Eğer yanlış anlamadıysam bir çok yetki il pandemi kuruluna devredildiği için aslında bu toplantıların direk bizlerle bir ilgisi kalmadı. Arabada maske takma zorunluluğundan, yerel karantinaya kadar bir çok karar bu kurullarda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbul'un 2 yakasında 1000 yataklı korona hastane inşaatı başlatanlar,
bu işin boyutunun büyüklüğünü/büyüyeceğini çok daha iyi görüyorlar tabiki de.
Halk biraz gecikmeli öğrenir her daim..
kısa vadede (2-3 ay) bu işin normale döneceğini düşünen varsa bence kendini kandırır..
sağlık kısmı ayrı dert, sonra arkasından gelecek ekonomik kısmı ayrı bir dert.
mümkün olduğunca az para harcayın, az yemek tüketin, ve evden çıkmayın.
aşı çıkana kadar tek çözüm yolu korunmak.
Benim alkol alışkanlığım yok. Migros'da şişeler vs insanı cezbediyor geçen baktım hakikaten pahalı. Üniversitede ucuz diye Buzbağ şarap içilirdi o da pahalı. Alkol keyif içilir ise anlamlı olur diye düşünüyorum. Kolonya damıtma işi Coca Cola yerine Le'cola içmek gibi olur
Bana renk ve koku olarak ispirto ilginç geliyor, o da bir alternatif olabilir zor durumda ama bilgim yok tamamen bir his.
Bir süre sigara ve alkol kullananlara yüklenilecek bence, zorunlu olmayan vitamin ve destek ürünlerine de ÖTV gelebilir. Bunların bazılarında sağlık bakanlığı bazılarında tarım bakanlığı yazısı var sanki.