Originally Posted by
yerli
Çok teşekkür ederim cevabınız için..
İstenilse çok çok yukarı fiyatlara götürmek kolay aslında, ceza yememek için mi böyle çok nazlı hareket ediyor yoksa küçük yatırımcıyı bıktırıp onları aradan çıkarmak mı istiyorlar anlayamadım..
Bir hissedeydim geçen sene. Tahtacısı böyle hareketler yapıyordu tam, o anda büyük bir tahtacı geldi hisseye tahtanın sahibi oldu ve hisse benim bile hayalimin çok ötesi bir yere gitti... tabi gitmeden önce çoğu küçük yatırımcı ve eski küçük tahtacı elindekini az karlarla satmıştır...
olmuksanda da benzer bir şey olabileceğini düşünüyorum ama her şey nasip , bakalım ,izleyelim...
O hisse ile Olmuksan ın hareketlerini çok benzettim , borcunu da çok azalttı, bu virüs döneminde işleri çok arttı, zararlardan sonra bu dönem kar açıklar diye bir beklentim var..
ABD ve İspanyol ortaklığında bir firma.
İnternational Paper zaten dünyada bu sektörün bir numarası. Plastikten karton ambalaja geçiş çok teşvik ediliyor dünyada. ABD ile de ilişkilerimizde gerginlik biraz azaldı...
Ne bileyim hikayesi çok içime sindi.
Nasibimizde ne varsa o gerçekleşecek, umarım herkes hayırlı bol kazançlar elde eder....