Bu arada oyakta cukkalari hazırlayın muhtemel bedelli gelecek
Printable View
Bu arada oyakta cukkalari hazırlayın muhtemel bedelli gelecek
Bu görüşe nereden ulaştınız?
Bu hissenin tarihinde bedelli hiç olmadı. Eğer olacaksa çok özel bir durum var demektir...
Kâr payı dağıtmaması da ilginç. "Planlanan idame, teknoloji ve büyüme yatırımları nedeniyle doğması muhtemel nakit ihtiyaçlarının karşılanması" 'ndan bahsediyor. Bizim bilmediğimiz ama onların bildiği bir şeyler var...
Sayın Ta oyak sitketlerin içini yillarca temettü ödeyerek boşalttı sonra birleştirmek zorunda kaldı
Hektas 2 yıldır bedelli yapıyor simdi demircelikler rekor temettü dağıtıyor ama sermaye yapıları güdük kalıyor
KAP'a bakınız sermaye tavanı artmış 2 ye
Burda'da bedelli gelir
Pardon 1.5 olmuş yanlış bakmisim
2 3 sene içinde demircelikleride birlestiriler
Şirketin Sermayesi şu anda 1.159.793.441 TL ama MRDIN 'den dolayı Kayıtlı Sermaye Tavanı 200Milyon TL olarak görünüyor...
Bunu düzeltmek için Kayıtlı Sermaye Tavanını 1.500.000.000 TL 'ye çıkartmışlar... Yaklaşık 340Milyon TL gibi ek bir fazlalık payı bırakmışlar....
Bu durumda da sizin bahsettiğiniz gibi %100 bedelli olması mümkün değil... Olsa olsa en fazla yaklaşık %30 gibi bedelli olabilir ki bunu da yapabilirler mi emin değilim?
Bilançosuna baktıysanız Özkaynağı 2.282Milyar TL ile %100 bedelsiz potansiyeli mevcut. İçinin boşaltılmadığını buradan da görebiliyoruz...
Sürekli kâr eden bir şirket. Herkesin yaptığı hata, şirket 2. bilanço döneminde birleştiği için eski veriler 110Milyon sermayeli MRDIN 'e ait olduğundan bütün verileri yıllık bazda buradan hareketle hesaplıyorlar. Bu da ortaya hatalı sonuçlar ortaya çıkartıyor... F/K hatalı oluyor meselâ...
Yakında durumun farkına varanlar gereğini yapacaklardır. Belki de varanlar vardı ama varmayanları avlıyorlardır. Tabi bunun farkına varabilmek için yeni bilançoların gelmesi gerekiyor...
Onu biliyorum 3 aylık bilançoda duzelecek zaten
Ben 2 görmüşüm yanlışlıkla zaten düzelttim