Mümkün değil, hesaplama hatası yaptılar diye düşünüyorum. Keşke gerçek olsa :)
Printable View
Arkadaşlar, uzunca bir süre (en az 1 yıl) kıpraşmamak, alıp satmamak kaydıyla her birinden hemen hemen eşit oranda alarak şöyle bir fon sepeti oluşturmayı düşünüyorum... sizden ricam, birbirine benzeyenler varsa gereksiz olmaması ve sadeleştirme adına bana gerekli uyarıları yapmanız... uzun saatler, günler ayırıp inceleme şansım olmadığı için bunu belirtiyorum... selamlarımla...
Yerli hisse (NNF, TKF, TTE)
Yabancı hisse (AFT, IPJ,TMG)
Eurobond (IPV)
Fon sepeti (YTD)
Değişken (TCD, GMA)
Emtia, altın, gümüş (GBC)
Yorım yazan olursa şimdiden herkese teşekkürler...
TGE -0,55
Eyvah eyvah:)
Myfinans haklısın, amacım tüik'in değil de ENAG'ın yayınladığı enflasyondan bir tık daha kazanç elde edebilmek... fazlasında gözüm yok... dediğin gibi biri kaybettirip öteki kazandırsa da, totalde enflasyonu bir iki tık geçsem yeter diye düşünüyorum... fazlası hırs ve stres oluyor...
AFV'yi ıskalamışım ona üzülüyorum.
Son 3 ay Avrupa hisseleri iyi getirdiler.
Euronun güçlenmesiyle devamı gelir mi acaba?
Bu seviyeden girmek mi zor girmemek mi :)
Kararsız kaldım.
Tesekur ederim.uzunn suredir PPZ vardi. Dun sattim.1/3 ahu aldim kalanla osd alicaktim bugun bir saat ugrasim fiba dan hep adet yetersiz hatasi verdi.alamadim.bikac gundur eic i takip ediyorum.ppz den baya iyi getirisi var.kalan 3/2lede eic aldim.
Bu arada ben ppf dan ciktim ama fiba da fil ve ffd alinamiyor .
Cumlemize bol kazanclar olsun.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.