Sayın Bozkurt ,
Sayın bb79 sabah ezanından söz etti.
Bi yanlış anlamayı düzelteyim.
Printable View
Kişiye özel değil buna emin ol inanmayanlar da bebek olan hasta olan yaşlı olan vardiyalı çalışan uykun sorunu olan Hristiyan Yahudi olan vs bunları toplasan milyonlar var hepsimi kulak yıkayacak diyorum ki aşağıda senden yazmışsın teknoloji var çözüm var ama niyeyse cahilliğe çözüm yok sorun bu din ezan değil cehalet
https://m.youtube.com/watch?v=raSFQt...cJCfwAo7VqN5tD
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!
Sonra dedimki iş ezan sesi uygunsuz saat ve yüksek ses sorun bu daha çok sorun var bende ben din düşmanı değilim mesela dün ormana piknik yapmaya gittim 2 tane dingil geldi bira içmeye aile var bu terbiyesizlik şimdi alkol alanlar bana saldırır içme arkadaş evinde iç meyhanede iç devletimizden mümkünse sadece alkol içilen yerler yapılsın gidin orada için beni inşallah anlamışsındır bozkurt dayu
Bizden her hafta sonu cumartesi pazar yani gece 12 ye kadar müzik çalarlar yaz boyu herhalde böyle 3 hafta oldu bu haftada çalarsa pazartesi günü soluğu belediyede alacağım şikayet edeceğim yüksek ihtimal belediye yapıyor ama ben yinede şansımı deneyeceğim ben böyleyim
yapı kredi yatırım
bi ziktir git la
olur olmaz yerden şort açıyon, ötekiler sana sokarken arada bizim şortlarada sokuyorlar :yahoo:
bi git amokaçi, 1-2 ay bi oynama... bizde 8000 endeksten mal alalım :drunk: