Printable View
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Afiyet olsun sofra.. Hoşgeldin abi afiyet olsun :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ödenmeyen borçlar yüzünden benim kirada aksaklık olursa, haber ver.... .. Herhal mesaj alınmıştır arkadaşlar :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sorunsuz sehire geldim.. Karşımda 1 porsiyon sucuk bana bakiyor... Açlık ne kötü birsey, aksam yemeği yemedim rakı meze yaptım sanki yillardir açım gibi bakiyorum :oleyo: Hemen yerim ve eve kaçarım :yahoo: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bc548d488d.jpg Eskisehire gelmek farz oldu, 10 dene litrelik irakiylan! :kahkah: Kofteci Yusufta icmeyecegiz, hediye olarak getirecegiz, yanlis anlasilmasin!:yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Hoşgeldin abi afiyet olsun :yes: Ben hesap ödemem, bilesin dedim..:yes: Sen yine de yaz deftere, olmadı reddi mirasa kadar beklersin.:oleyo:
Yusuf ırakı servisi de yapıpduru mu..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eskisehire gelmek farz oldu, 10 dene litrelik irakiylan! :kahkah: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Başımla beraber abi herzaman beklerim gelmeden bir telefon etmeniz yeter :yes:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Yusuf ırakı servisi de yapıpduru mu.. O işe başlamamış daha sucuk ve köfte yedirip duruyor :yes: Eve gitmeden uğrayayım dediydim abi :yes:
Eve hayirlisiyla geldim.. Kapıyı tekmelemeyede gerek kalmadı sorunsuz girdim :bravo: