VİOP'tan sonra spotta işlem yapmak uçaktan inip bisiklete binmek gibi. Bisiklet sürerken papatyaları seyrediyorum. Sokaklarda ıhlamur çiçeklerinin kokusu.
Printable View
VİOP'tan sonra spotta işlem yapmak uçaktan inip bisiklete binmek gibi. Bisiklet sürerken papatyaları seyrediyorum. Sokaklarda ıhlamur çiçeklerinin kokusu.
Mahallenin kasabı bakkalı berberiyle halleşiyor, arkadaşlarla bir çay ocağında buluşup çay içiyoruz. Taç virüs öncesi dünya tabii bu. Güzel zamanlarmış değil mi? İnsan kaybedince anlıyor değerini o günlerin.
Dijital dünyaya doğan "Z kuşağı"nın yerini koronalı dünyaya doğan "taç kuşağı" alıyor.
Yeni kuşağın sorumlu bireyler olacağını, toplumlarda fikirler yerine gerçeklerin yükseleceğini düşünüyorum.
Yaklaşık üç haftada SASA 4.80-9.80, KCHOL 12-15, TUPRAS 65-95, PETKIM 2.65-3.65...
Üç hafta önce spot alım yapan biri iyi para kazanmış. Hangi yönde olursa olsun piyasaların kıymetini bilmek lazım...
Piyasaların kıymetini bilmek maceracı olmamaktan geçer. Temkinli olmak onu kaybetmek istememektir.