Ben de sasirdim, bellki baska birisine yazmistir diye aklimdan gecti. Dedigin gibi, 40-80 surecinde yazdigini hatirlamiyorum.
Ancak baskasi bile olsa, birisi 80'e primlenmis, 50'ye ucuz derse, diger bir ifadeyle 80'de kotuleyip, 50'de iyi derse, kismen anlarim.
Asil rahatsizlik, 8'de iken yerilip, 80'de iken ovulurse beklenmeli.
Diger taraftan, 80'den satamadik, 50'ye dustuk, cogumuzdaki gerginlik bundan kaynaklaniyor olabilir. Sirket hakkinda hic bir bilgiye ulasamiyoruz, faaliyet raporu, rekabet gerekcesi ile iyice kirpilmis, iceriden bilgi sahibi diyebilecegimiz 10 yillik calisan hissesini satiyor, bilanco, dolar bazli gecen senenin yuzde 30 civari altinda geliyor..buna ragmen hisse gecen senenin, hala 2 kati fiyattan islem goruyor. Boyle, bir bilgiye sahip olmadan, yukaridaki tasvire gore oldukca primlenmis gibi gorulen kagitta durmak cok zorken, 80'den cikmayip 50'ye dusunce insanlarin moralinin bozulmasi bence normal.
Sahsen ben bilanco sonrasi 73'ten yuzde 10 satmaya kiyabilmistim.. Sonra alttan tekrar fulledim.. Ama bir gun bu asik olma modumdan cikip daha buyuk oranlarda kiyacagimdir. Su an ise benim gozumde hala, her an cok surpriz satislar yapma, urunler uretilme potansiyeli olan bir hisse olarak goruluyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.