Printable View
Alıntı: Originally Posted by fon_fan Webster bey, soyle bir sey buldum. Siz ne dersiniz? Bu amerika icin mi gecerli yoksa turkiyede de tutar mi? https://imgur.com/gallery/BlK4jzM Sabreden kazanir ustadim Syg
Alıntı: Originally Posted by onur1064 haftaya carsamba focabeyi musaitim Foto cekip buraya atin kesinlikle
Alıntı: Originally Posted by Webster Foto cekip buraya atin kesinlikle atariz tabiki baska gelmek isteyen olursa kapımız acik
MB kuruna göre dolar düne göre 0,0017 kuruş düştü. Hedefe az kaldı.
Alıntı: Originally Posted by onur1064 atariz tabiki baska gelmek isteyen olursa kapımız acik Bidahakine insallah ciger Myfinansi da alin
Alıntı: Originally Posted by myfinans MB kuruna göre dolar düne göre 0,0017 kuruş düştü. Hedefe az kaldı. Ustad gel bu isi sifir atarak cozelim Olacak gibi degil
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad gel bu isi sifir atarak cozelim Olacak gibi degil Atalım. Bu arada tte hızmı kesecek. Eksi ile artı arası gidip geliyor hergün.
KATMR.R'ler hesaba geçmiş. Kademeli olarak %395 kârdan aşağı doğru dağıttım lotları. Bakalım yarın nasıl olacak. Çok heyecanlıyım :)