Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF), kara para aklama ve terörün finansmanı ile mücadele yaklaşımındaki eksiklerinden dolayı, Türkiye'yi Mali ve Ürdün ile birlikte gri listeye aldı-VoA
Printable View
Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF), kara para aklama ve terörün finansmanı ile mücadele yaklaşımındaki eksiklerinden dolayı, Türkiye'yi Mali ve Ürdün ile birlikte gri listeye aldı-VoA
Dolar gayme helâ kağıtçıları gömeli çok oldu, 6-7 gaymeci birkaç dümbük var, onlarda hemen arazi oluyorlar.
Gri liste olayı gerçekleşmiş diyorlar.
dün 200 dolar daha aldım 9.20 dem alışlarım sazanca oldu gibi toplamda 1200 dolarım oldu 1000 9 dan almıştım bu 200 maliyeti nasıl etkiler bilmiyorum yani maliyetim 9.20 mi mi oldu ne oldu o kısım muhamma 10 dan satmayı düşünüyorum tahminen 1000 TL kar oluşacak banyo kapısı alacağım kapır ile kapı almış olacağım kapı dökülüyor 1000-1200 civarı panel kapılar pvc plastisk olmuş geçen sene 600-700 demişti satıcı elini çabuk tut 1500 olacak demişti ne ayak bu ayak her satıcı aynı şeyi söylüyor satıcılar acele et ay sonu zam gelecek deyip satmaya çalışıyorlarmı yoksa zam sık sık mı geliyor bilemiyorım cahil adamım ben kafam çalışmaz para yok deyip sallıyorum herşey ateş pahası hergün Müslüm Gürses in tirazım var şarkısını dinliyorum Ferdi yatfurdan sende mi Leyla yıl dinlerim bu 2 favori şarkılarım YouTube dan bedava dinleme parasız ses kalitesize güzel