Bedelsizler yattı mı hesaplara acaba?
Printable View
Bedelsizler yattı mı hesaplara acaba?
Makine siparişi , fabrikanın temeli atılmadan verilmiştir.
Özel sipariş ile olur üretim bandı imalatı. Parayi vermeden imalata başlamaz imalatçı
Eylül de borsa genelde yükselir. Arzkar hep Eylül de oluyor genellikle
Fabrika yatırımı 30 milyon TL. Onun baya bi parasını güler holding ve ıcg den tahsisli sermaye artırımı ile almıştık. 20 milyon daha yatırıp, 50 milyona işi bitirirler sanıyorum
8 USD idi , 0.4 USD fiyata gevşedi
Özsermayesi 38 milyon lira iken, ortada vurana uoktu 5 yıl önce . Hissenin fiyatı 0.8 USD idi.
Şimdi sermayesi 10 kat arttı ve fiyatı 0.6 USD
Bu hisseye pahalı diyenin matematiği zayıftır
Enflasyon bazında dahi şu anda olması gereken rakam 12.5 TL hisse başı.
YMM yada SMM değilim. Bakkal hesabı ile hesapladım.
Rta haftaya hızlı bir başlangıç yaptı. 8 leri geçip 10 a mı dayanacak yoksa 8 i kırmayıp bir süre buralarda mı kalacak.
Bunu izleyip göreceğiz işlem hacminin yüksek olması ümit verici. Aşağıda yine bir tuzak amaçlı boşluk var. Dikkate alıp almamak kişisel bir karar olacak.
Hareketi yapanlar teknik kurallara uyarak devam ediyorlar .Fakat bunu yaparken destek ve dirençler arasındaki son derece hızlı ve sert işlemler oluyor. Cuma günü nerdeyse hissenin tavandan tabana gittiği gibi. Bu hareketler bana görede hissede yatırımcıyı ürküten hareketlerdir.
Bu sert hareketler yatırımcı korkutmak amaçlı yapılıyor olabilir. Verilmek istenen mesaj ve algı başarılı olmuştur ancak burada dikkat edilirse bana göre çok güzel bir formasyon (ya da görüntü diyelim) oluşmuştur ve bu hareketi yapanlar bu formasyonla kendini de aynı zamanda belli etmiştir.
Teknikle; bazen yatırımcı yanıltılsa da bazende hareket başlatanlar açığa düşüyorlar .
Gerçekten riske girmeyecek tarzda yatırım yapılırsa izlemekte gayet heyecanlı ve merak çekici . Bakalım süreç nasıl gelişecek ve devam edecek.
Süreç belli klasik mg yanıltmadı bizi gene :)
+5 başla +9 gör +7 göster +2 kapat .
Servet kazansa insan bu hisseden bu adam gene o lafları hakediyor genede aynı karaktere sahip ağa
200 günlük ortalama 7.90
Üzeri kapanışta ralli başlar diye düşünüyorum