Su anda yavrularini etkileyen birsey yok.
Ama ilerde Sise ile baslatilan lean & mean yaklasimi dogrultusunda yavrulara da el atilir mi bilmek zor.
Printable View
Hep atmasyon aynı netteki hiç birşey bilmeyip herşeyi bildim diyen hüstadlar gibi.Bla Bla Bla.
Madem bu kadar biliyordun yıllardır bu topiclerde Bu İktidar gitmeden bu bankadan bir cacık olmaz diye niye konuştun.
Çünkü bu yaptıklarının hepsi millete malını sattırtmak için.Aynı şeyleri ŞİŞE de de yaptın.Bir öyle bir böyle yazdın özellikle pandemi zamanı sonra da ben herşeyi bildim ayağına yattın.Yemezler paralel evrende yaşıyorsun sen galiba burası gerçek dünya herkesin harcı değil.
Topic orada kim ne zaman ne yazmış arşivde kabak gibi duruyor.
Şu gün bari insan utanır ben bildim demeye kalkışmaz.
Burada bence en büyük bomba yeni kurulacak içerisinde 147 iştirak olacak İŞ SİNAİ VE YATIRIMLAR HOLDİNG AŞ nin ileride halka arzından İŞBANK a gelecek deli para.. Buna bir deriden 3 post çıkarmak denir. Geçmişte bunu eczacıbaşı yaptı..Global de Mehmet Kutman Yaptı..Kurulacak bu Holdingin 2025 de %20 sinin halka arzından İŞBANK a kaç para gelir.. BİST de kıytırık şirketlerin 30-40 milyar TL lere çıktığı yerde..yapılacak bu halka arz çok ses getiri diye düşünüyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=55365&page=56
Şuradan itibaren 10-15 sayfa okuyun. Şimdi konuşmak kolay. Marifet o zaman doğruyu savunabilmekti.
Sayın Balina bu karardan sonra birilerinin çok fena mamaları kesilmiş olacak. Senin yazdıkların onların işine gelmez seni anlamazlar.
Her iştirak maalesef çiftlik olmuştu şirketleri demiyorum maalesef tahtaları.İştirakleri baskı baskı baskı ucuza topluyordu birileri. Şimdi işleri zor bu saatten sonra artık.
Benim anlamadığım nokta ben isctr'yi toplarken bütün holdingin ortağı oluyordum ama şimdi diğer şirketler isctr'nin bünyesinden çıkacaksa isctr'nin değeri düşecek mi? Ya da başka bir şey mi olacak?
Şimdilik bir fark olmayacak. İş Bankası 147 şirketi bünyesinden çıkarıp, yeni şirkete devredecek. Ve o yeni şirketi %100 bünyesine dahil edecek. Yani, hala tüm holdinge ortak olacaksınız.
Gelecek yıl bakalım o holding şirketi borsaya arz mı eder, kapalı mı tutar göreceğiz.