Bende ilk başta kottdan çıkacağını düşünmüştüm.Ancak son 3-5 yıllık takasları incelediğimde toplu mal hep sabit paket olarak aynı takastaymış yalnızca aracı kurum değişmiş.Geriye kalan malı 1 er yıllık dönemde incelememde ise bir kaç aracı kurumda 200.000 er lot civarı malı dolandırıp durmuşlar doldur boşalt yaparak arada çarpışmalardan sövüşmemişler.Ne olduysa hisse tarihi zirvelerde ve orta uzun vadeli periyodlardaki indikatörlerde kimi uyumsuzluk gösterirken ,ind. kimide tavanı deliyordu.Yine her ne olduysa 3-5 lotla kademe atlayan hissede 50.000 100000 lot kademelerde Görülmeye işlem hacmi artmaya açığa satışlar baş göstererek bir kaç günde malı City de topladılar.Özet olarak diyebilirim ki bu mal bir kaç yıldır zaten bunlardaydı.Citinin böyle sığ bir hissede bu malı toplaması bu fiyat aralığında çalkantılı bir durum yaratmadan toplamasını mümkün görmüyorum.Dakka Dubara işler şirket süper bir dönüşüm sürecinde çanımızı yaksada fiyat oluşumu gelecekteki fiyatlamalar için daha sağlıklı ve kalıcı olmasını sağlayacaktır.Kişisel görüşümdür katılmayan olabilir.Telefondan yazdım cümle düşüklükleri olabilir affola