Satışları ben doldurdum 2.33 kadar alışlarda dolu ne veriyor ne alıyor sabah 2.31 den az aldı kademelere yazınca ben satışları almaktan vaz gecti 2.11 e kadar alıştayım verirse isgs nasıl bilanco ile %10 yaptı ise buda yapacak inanıyorum
Printable View
Satışları ben doldurdum 2.33 kadar alışlarda dolu ne veriyor ne alıyor sabah 2.31 den az aldı kademelere yazınca ben satışları almaktan vaz gecti 2.11 e kadar alıştayım verirse isgs nasıl bilanco ile %10 yaptı ise buda yapacak inanıyorum
Bankalar ve bizim gibi finansal kiralama şirketleri , BDDK ve uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları tarafından sürekli denetlendikleri için her işleri şeffaftır ve para kaçıramazlar. Bunu bilen büyük yatırımcılar hep banka ve finansal kiralama şirketlerine yatırım yaparlar. Diğer şirketlerin çoğunda ,iştiraklerine para aktarımı , sürekli bedelli yoluyla yatırımcılardan para toplama , ......ve bu gibi , birçok alavere, dalavere dönebilirken , bizim gibi hisselerde bunlar görülemeyeceği için,... çok güvenli şirketler.... katagorisinde yer alırız ve bu nedenle by. tarafından tercih ediliriz.
An itibariyle , Crdfa %6,20 pirimlendi........ 2 ay önce 0,97 TL. idi. Şimdi 1,37 TL. Sen , o zamanlar 2,05 TL. idin , şimdi 2,22 TL. sin. O, %35 artmış. Sen ondan daha iyi verilere sahipken , sadece %9 yükselmişsin. Uyuma , aradaki farkı kapat.
Şirket dürüst olmalı ne demek yakında öğrenirler.
Benim hisse değeri ile bir alakam yok.
Ben nakit kar payı vermesini bekliyorum.
Satıp çıkmak gibi bir düşüncem hiç olmadı.