Sansür kardeş yazıların iyi...begeniyorum...haklisinda....y.t.d...
Printable View
Sansür kardeş yazıların iyi...begeniyorum...haklisinda....y.t.d...
ustad muhtemelen galip metroyu lokomotif yapacak bir sure...adam zaten bedelliden vazgecmis metroda...diger yandan asıl bomba şu adam diyorki 250m. bedelli otele talibim...bu otelin parasina karşılık metroda 250m. bedelinde hisse cogaltacagim tahsisli...muhtemelen ya kendine ya da 3.kişilere cikaracak bu tahsisliyi...belkide otel sahiplerine...zaten işin ozunde buyuk cakallik var...adam metroda bedelli aciklayarak milletin cogunu silkeledi...bu supriz haberle birlikte muhtemelen tahtayi 1.5/2 arasina surerek elinde hisse olan ky.ninde onemli bir bolumunun hissesini toplar...geroye kalir 250m. bedelle hisse cogaltmak...adam diyorki piyasa fiyatindan...tahsislide durum su dur son 1yillik hareketli ort. baz alinir bu bile olsa tahsisli 1tl ustu olur...benim gorusum galibin tahsisliyi gostermelik olarak yuksek fiyattan yapacagi yonunde...tahsisli hisse cogalinca ve diger yandan toplanan hisselerle elinde pazarlamak icin bir yigin hisse olacak...sizce galip bistte islem yapmadigi kagit yokken meydani bos bulmusken ana kagidi metroyu 1tl.lerden mi pazarlar...buyuk soru bu...metro ciddi yukselise gebe...peki metro lokomotif olarak yukselirken diger kagitlar ne yapar...avtur ve avgyo da taze operasyon bitti satis amacli 2/3 arasi rakamlari gecebileceklerini beklemiyorum...vangida kaat degil geciyorum...geriye mepet ve atlas kaliyor...mepet gecen yil ki ilk yukselis hareketine cok sinirli katildi...atlas desen sinirli katildi...ustelik atlasta cucuk hisse edindi tahtaci...metro grubun ikinci yukselis hareketini baslatirsa eger !!! atlas ve mepette supriz hareketler olabilir...
...tabiki bunlari hepsi varsayim....galip nasil 1gunde badelliden vazgectiyse bir bakmissin yarin tahsisliden vazgectim der tum grup kagitlari korku tuneline tekrar girer...bu ihtimali herdsim cepte tutup yeter kaarı gorunce ayrilip kosede beklemek gerek...bakalim zaman ne gosterecek...
Evet..gidecekse düzeltmeleri hesaba katmak gerek...yarina 1 üstü ınsaallah...y.t.d..
otel alımı haberiyle tum hisseleri hareketlendi 80 ilk alımımı yapacaktım ama altlar dolunca bir haber gelecegini dusunurek 84-85 ten toplam 40 000 adet alıp bu haberle galibe 1 tl dan geri verdim ..metro tavan oldu ama bu 1.01 de durdu asıl bunun tavan tavan gitmesi gerekir cunku sonucta galibin portfoyu bu sirkette toplanıyor ..metro 1.06 iken bunun 1.20 lerde olması gerekirdi ..ama her zaman dedigim gibi uvey evlat bu sirket .neyse kalanlara basarılar 0.80 den tekrar alırım diye dusunuyorum sonucta haber etkisi gecti ve bitti oyle olmasa tavandan kapar bugunde bi %10 daha giderdi ..metro bunu yaptı ama bu basaramadı herzamanki gibi .asagıya suzulus yeniden baslar
Ustat bende 0.80 gelmesini bekliyirdum vermediler.keske erken yazsaydin aldigini
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat Lot Yüzde
0,93 32.500 12,76%
0,94 107.220 42,10%
0,95 42.085 16,52%
0,96 48.936 19,21%
0,97 20.823 8,18%
Fiyat Lot Yüzde
0,93 33.500 7,73%
0,94 241.820 55,83%
0,95 84.922 19,61%
0,96 48.936 11,30%
0,97 20.823 4,81%
Getirsinler 90 altına mühüm değil...illaki 1 üstü çalışacak...yakinda...y.t.d..