Yakınlarda herkes ile kavgalıyız yetmedi libya ile de savaşacağız
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yakınlarda herkes ile kavgalıyız yetmedi libya ile de savaşacağız
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın stilinden değil
Batı dünyasında gülmek bi gösterge değil
Bizim Uşaklar tatil köyündede alman bayan az gülünce
Heee tamam diyo
Ama kadına komik geliyo gülüyo
Devamı yok
Boşa dolu geceler Otel parası masrafı
Umut dünyası. Güldü
Trump ta güldü bizi sevdi yaptırım komuycak. Güldüm
Libya'da bir ton proje ve mutahitinden inşaatından çalışan bir sürü vatandaşımız var. Adamlara daha geçen hafta 10 tane traktör gönderdik, saç tokasindan plastik poşet öne kadar biz gönderiyoruz yahu bu Libya işi çok kötü oldu.
Millet anlamıyor lalelinin yarışı Libya şirketi dolu, adamalarin damak tadı pek uymuyor diye gidin laleliye kaç tane Libyalı lokantası, restoranı var.
Bizimkiler gitmiş gene Suriye'deki gibi bir tarafa vermiş desteği öteki tarafi düşman beklemiş ve işin tersi düşman bellediğimiz adamlar libyadaki tek düzenli ordu yani ikinci Suriye vakası.
Ben ne diyeceğimi şaşırdım bu ise her ay ihracat yapıyoruz adamlar canlı canlı dolarları getiriyor tr ye , öyle deli gibi pazarlıkta etmiyorlar vallahi ekmegimizden etti uzun gene ne diyim.
Libya'da ki durumu sadece Libya ile ilgili sanmak saflık olur..Bu iş çok su kaldırır.Basimiza iş açmasa bari.Zaten yeterince sıkıntımız var.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyle sanacaksin hocam gitmiş Suriye'deki oso lulara silah verdiği gibi gitmiş tek düzenli ordusu olan ve resmi hükümeti olan adamalrisn karşısındakilere gene dayamislar silahı muhimmati hatta adamlar aciklama yapıp bizim bademler verdikleri silahlardan dolayı teşekkür etmiş ve film ondan sonra kopuyor.
Yani öyle yok dış güçler yok bilmemne falan hikaye bizimkilerin Suriye'de yedikleri halttan hiçbir ders çıkarmaması durum bu.
Adamlar seviyor nerde ülkede bir başkaldıran varsa dayiyor silahı.
Ahaber, haftabaşı BİST 100.000 üzeri dolar 5,60 olması hatta 5,20’lere kadar geri çekilme beklendiğini söyledi.