Yarim saatte yaptigi isleme bak... 3 bin degil...
Dakikade 150 bin basti...
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarim saatte yaptigi isleme bak... 3 bin degil...
Dakikade 150 bin basti...
Bu 2, 10 da ne kuyruk acısı varsa artık. Bugün diğer hisselerimi sattım hep 2 nin altını bekledim satış fiyatı gelmedi. yarında pek zannetmiyorum gelsin ama ben bu 2, 10 dan ya verirsiniz ya da hisseyi götürmem muhabbetinden sıkıldığım için yarın sırf gıcıklığına 2,10 u bekleyip ordan fazla değil 3-5 bin lot alarak mesajı vereceğim. Ytd
Pastaya bakan arkadaşlar detayları yazmaya gerek yok anlayan anlatmıştır zaten. Dün eğitimci terazi ve benim yazdıklarımın ne kadar doğru olduğu anlaşıldı böylece. Hergün nasıl bizimle oynuyorsa bu oyuna yarın da devam ederse iş yatırımı bu sefer de satışta görürüz. Artık oyuna son verirse biraz yol alabiliriz. Son bir alternatif de bir süre buradan uzak durup bizi bıktırmaya oynayabilir. Ytd
yarın artık brüt yok hacim alım satım biraz daha dolu olacaktır en azından al sat var takasa bakmadım ama iş alıma geçmiştir
pardon yarından sonra brüt bitiyor
VBTS kapsamında 24/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 08/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan VANGD.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 14/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Ayın 14 ü seans sonuna kadar. Yani cuma günü normal işleme açılacak.
Bugünde bir cacik yok...
Arkadaşlar borsa böyle bir şey işte kısa zamanda kazanmak nerdeyse imkansız. Ben bunu almasa idim 1, 23 ten ihlas 1, 38 den mrgyo 5, 05 ten bera yada 4, 40 tan ipeke alacaktım. Acaba onlardan birini alsaydim yine böyle artarlar mıydı bilmiyorum. Bildiğim tek en azından şahsım adına borsadan kazanmanın tek yolu çok uzun vade bir hissede beklemek. Belki beklenilecek en son hisselerden biri de vangd dır. Bunu en iyi faruk ve utkual birde keremkerem arkadaşlar bilir herhalde. Çünkü çok sığ bir hisse ve alınan her 1000 lot göze çarpıyor. Aslında dedemin hep bir sözü vardır boğulacaksan büyük denizde boğul diye ama ben 4 olana kadar bir yemin ettim ve uzun vade beklemek için de vanette kalmaya karar verdim. Nakitte olan para ilede altın aldım. Bundan sonra 4 e kadar yorumda alım satım da yapmayacağım. Birinizi incittiysem hakkınızı helâl edin.Allah a emanet olun. Ytd