zpk nın içindeki menkul kıymet çeşitliliği fazla ve piyasada işlem görmeyenlerle dolu bu nedenle zpk nın getirisini tahmin edemiyorum.Bugün şu dakika itibariyle TZV yi SATIN ve TZL ye geçin.TZV bugün fena ÜZECEK.Saat 14:00 a kadar gidişat değişmez ise.
orta/uzun vade borçlanma araçları için görüşleriniz nedir
21-11-2019, 12:52
NewsTR
Alıntı:
Originally Posted by paravarhuzurvar
orta/uzun vade borçlanma araçları için görüşleriniz nedir
Uzun vadeliler muhtemelen bugün eksi gelecek yükseliş var.
YTD
21-11-2019, 12:57
shangil
Tzv satip tzl gecmemiz sanki gerekiyor?
21-11-2019, 13:02
Tbey35
Alıntı:
Originally Posted by memorex
zpk nın içindeki menkul kıymet çeşitliliği fazla ve piyasada işlem görmeyenlerle dolu bu nedenle zpk nın getirisini tahmin edemiyorum.Bugün şu dakika itibariyle TZV yi SATIN ve TZL ye geçin.TZV bugün fena ÜZECEK.Saat 14:00 a kadar gidişat değişmez ise.
2 yıllık ve 5 yıllık tahvil oranlarında düne göre bir değişiklik görünmüyor ama 10 yıllıklarda artış var. KVBAF neden olumsuz etkilenecek bu durumdan anlamadım
21-11-2019, 13:06
memorex
Alıntı:
Originally Posted by Tbey35
2 yıllık ve 5 yıllık tahvil oranlarında düne göre bir değişiklik görünmüyor ama 10 yıllıklarda artış var. KVBAF neden olumsuz etkilenecek bu durumdan anlamadım
tahvil bazında incelersen orta ve uzun vadeli tahvillerin çoğunluğunda satış olduğunu görürsün, valörlü tahvil fonları bugün zarar ettirecek .
21-11-2019, 13:09
Dadaloğlu
Alıntı:
Originally Posted by Tbey35
Bugün tam tersi olup kvbaf, ppf nuna göre daha çok getirebilir.
Bugün kısa vadeli bonolar yükselişte görünüyor. Aynı zamanda orta ve uzun vadeli bonolarda da yukarı yönlü bir eğilim var.Kısa vadeli borçlanma araçları fonlarının ppf 'lerden daha iyi getireceği bir piyasa an itibarıyla görünmüyor.
21-11-2019, 13:13
shangil
16 kadar ziraat bankinin kendi tzv sin ayni gun fiyatina sata bilirmiyiz demi?
21-11-2019, 13:16
dell14
Alıntı:
Originally Posted by Dadaloğlu
Bugün kısa vadeli bonolar yükselişte görünüyor. Aynı zamanda orta ve uzun vadeli bonolarda da yukarı yönlü bir eğilim var.Kısa vadeli borçlanma araçları fonlarının ppf 'lerden daha iyi getireceği bir piyasa an itibarıyla görünmüyor.