ben okuyamiom da cacikcilar burda mi :)))
engelli hepsi...uc yada dort saglam kral var burda...hakkini verio masallah...
kartonsan kapak isine girdi mi yirttik ;)))))
Printable View
Ağzınıza sağlık. tam olarak söylemek istedim şey buydu.
Ortamı yumuşatmak istiyorum, çünkü hissesi %8 yukarıda olup da, forumunda kavga olan bir kağıt olsun istemem. sadece bu önyargılı yaklaşımın hatalı olduğunu kabul etmek de kimseye zarar getirmez. herkes kazandığının bereketini görsün.
gün kutlama günüdür. saygılar.
Saygı diyorsun iftira atıyorsun seni ispata davet ettim bir tane mal yok yazımı buraya koy..Yazılarımı okuyorsun bizim derdimizin hisseyi çıkarmayan baskı kuran kişilere karşı olduğunu biliyorsun hala başka şeyler peşindesin
mal yok lafını yazan ben değildim. ama 1 haftadır 1 tavan artı olumlu ayrışmaya rağmen, 2 gün yatay kapandı diye kağıda olmadık laflar söyleyenlere nazire yaptım sadece.
yazış tavrınızdan adeta kağıdın tavan olmasına en ufak bir sevinç beslemediğinizi hissediyorum. dediğim gibi uzatmanın anlamı yok. borsa iddialar ve savlarının haklı çıkıp çıkamdığını gördüğün bir platform. birileri o boşluk kapanacak tarzı değil dedi, birileri bu patronla hayatta çıkmaz dedi, birileri bu kağıttan iş çıkmaz dedi. biz de birkaç arkadaşla sabırlı olun, görünüş çıkacağı yönünde dedik. ve biz haklı çıktık. bunu kabullenmek zor olmasa gerek.