Originally Posted by
ariston
Bu hayatta en güzel şey uğraşacak anlamlı bir işe sahip olmak.
Boğaziçi krem de la krem öğrenci alıyor, isteyen bizim okul tarihte ABD dışındaki ilk ABD okulu, oranın prensiplerini biliyoruz der yurt dışına da rahat gider. Öğrencileri birbirine kırdırılıyorlar muhtemelen.
Geçen ekşi sözlükde bir Boğaziçi hocasına denk geldim. Öğrencinin soruyu nasıl anladığını düşünüp bazen yanlış cevaba da puan verirdi demişler. Bana da mantıklı geldi, öğrencinin zekası yüksek olunca hoca kendinden şüpheleniyordur.
Öte yandan herkesin bir yeteneği var herkesin hayatı işi bana zor geliyor, kişi kendi kıymetini belki bilmiyor popüler biri olmayı hedefliyor.
Temelde güzel kıza dürüst oğlan denk gelmiyor bu malesef hayat sürsün diye konulmuş bir kural. Bana da sana basit iş gelmeyecek hiç boşuna arama demişlerdi. Hayatta da hep problemler bildiğim, tedbirli olduğum ve kolay olan taraftan geldi o da ilginç, zor dediğim kısımlar kendiliğinden çözüldü.
Dün TIR şoförü olmak istiyordum dedim ama TV'de bir film gösterildi iyi ki olmamışım dedim, filmin sonunda kızı babasını kaçakçılık yapıyor diye ihbar etti, çok TIR videoları da var biri hiç özenme demiş, branda atması vs zor kısımları anlatmış.