kuranda....rum suresi....ve isra suresini ele alarak....HADISLERLE....AHIR-I ZAMAN....diye bir bilim dali dogmus....bu konuda kilometrelerce kitap yazilmis....
hepsi....YORUM.....sana katiliyorum....
Printable View
sevgili tokat yildizi....
her ramazanda....ben oruc tutmam....
yaptigim ibadet....HER RAMAZANDA....kuran-i bastan sona yeniden okumaktir....bi onceki yil....aldigim notlara bakar....GORUSLERIMDE ne tur bi degisiklik olmus....onu ararim....GORUSLERIMI DEGISTIREN SEY....bir yil boyunca DUNYADA olusmus....politik,ekonomik ve geopolitik degisimlerdir....BU DEGISIMLERIN SEBEBLERINI KURANDA ARAYARAK OKURUM....
INCILDE....GENESIZ kitabini paralelinde okurum....
HADISLER....ister uydurma de....ister deme...bu onemli degildir....onemli olan 2 milyar muslumanin bunlari surekli okumasidir....
bunu yaparken....2 milyar hiristiyan....2 milyar muslumanin NE DUSUNDUGUNU anlamak isterim....bu 4 milyar insan ve dusundukleri onemlidir...TUM....EKONOMI....POLITIKA....GEOPOLIT IK....bu dusuncelerin SENTEZIDIR.
bunu anlamak hedefimdir....BORSA bunlarin bileskesidir....
Tüpraş yuzde6 ilginç sanki bombayı bu yedi dibi gördumu acaba
bir misal vereyim....
MUSLUMAN KARDESLERDEN onemli bir seyh....
IRAN-ISRAEL catismasinda ben NOTRUM taraf tutmuyorum diyordu....
ona....bir mektup yazdim.....
ISLAMDA......EHVEN-I SER....i....anlattim....
israel kazanirsa....iran yikilirsa ne olacagini anlattim....
hazreti peygamber sagken....bizans -sasani iran savaslarini anlattim....
EHVEN-I SER i kullanarak....BIZANSTAN yana cikmistir....bizanzsi desteklemistir dedim...
bi hafta once....yayinladiklari bildiride...IRAN i desteklediklerini acikladi...MUSLUMAN KARDESLER....
yani....
bilgiyio edinecen....
onu kullanacaksin....ONUNLA....o bilgiyle....o bilgiye inanan insana...TITRE VE KENDINE DON DEMEYIDE BILECEKSIN....erbakan hocamdi benim....motorlari anlatiyordu bize...bunlarida sokusturuyordu.