E birde bu hissede öyle haber felan beklemeyelim, nasıl bir haber gelebilir ki , bilançodan başka ?
Printable View
E birde bu hissede öyle haber felan beklemeyelim, nasıl bir haber gelebilir ki , bilançodan başka ?
Son gelişimden önce katmer mi blcyt mi diye çok gidip gelip, haftalık yarışmada anket yapmayı bile denedim , pek cevap veren olmasa da.
Yapılması gerekenler:
1-Şirket ortaklarının, dolaşımdaki pay miktarının arttırılması amacına yönelik, borsada işlem görmeyen hisselerinin kayda değer bir kısmının (ciddi bir oranın) ulusal ve uluslararası nitelikli yatırımcılara, borsada arz yoluyla satışının gerçekleştirilmesi. (Borsa İst.Toptan satış pazarında)
2-Bir aracı kurumla anlaşıp, likidite sağlayıcı işlemlere başlanılması.
3-Otel yatırımını mevcut ortağına devredip, esas faaliyet konusuna odaklanılması ve buradan gelecek fonun bir kısmı ile, yine iştigal konusu ile ilgili olmak şartıyla şirket satın almaları gerçekleştirmesi.
4-Öz sermaye odaklı çalışılması, Otel satışı yapılması halinde gelebilecek fonun diğer bir kısmı ile de, mevcut Kısa vadeli kredilerde yer alan borçların ivedi kapatılması, ya da uzun vadeli borçlara çevrilmesi.
Hissede bir hazırlık var gibi. Bir yılın diplerine yakın. İşlem hacmi yüksek ama hareket yok. Bu hafta 1.40-1.50 hareketi gelebilir. 1.30 dan biraz daha alım yaptım bu öngörüden dolayı. İnşallah yaniltmaz.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim bir öngörüm yok, aman gözünüzü seveyim. Zaten tövbe ettik forumlarda yazmamaya. Kitapçı abinin hatırı için yazdım, karaladım...Aynı zamanda bu hissede bir yatırımım bulunmamakta. İleride olabilir...
Abi, beddua edenler oldu. Çok üzüldüm...Aslında hisseden çıkarken de söylemiştim...