*CWENE-CW Enerji 2023 yılı 3 aylık konsolide net dönem karı 99.028.856 TL (Önceki 8.619.675 TL )
Printable View
*CWENE-CW Enerji 2023 yılı 3 aylık konsolide net dönem karı 99.028.856 TL (Önceki 8.619.675 TL )
*Kuştur'un vergi dairesine sunduğu tabloda 2023 yılı 3 aylık dönem net zararı 3.644.125 TL
Ensari Deri, GES sistemini TREDAŞ'ın onaylamasının ardından devreye aldı
22/05/2023 06:20:30
Ensari Deri, GES sistemini TREDAŞ'ın onaylamasının ardından devreye aldı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Tekirdağ İlinde bulunan fabrikamızın 2.885 m2 lik çatı alanına yerleştirilmiş olan Güneş Enerjisi Panelleri ile oluşturulmuş GES sistemi TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.)'den onay alınması neticesinde 18.05.2023 (bugün) tarihinde başarı ile devreye alınmıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
İşbir Sentetik Genel Müdürü Metin Gültepe, görevinden ayrıldı
22/05/2023 06:21:00
İşbir Sentetik Genel Müdürü Metin Gültepe, görevinden ayrıldı.
"Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Metin GÜLTEPE, şirketimizle karşılıklı anlaşarak 18.05.2023 tarihi itibariyle tüm görevlerinden ayrılmıştır.
Şirketimiz Genel Müdür Vekili Sn. Gürsel ÖTEGENGİL, şirketimizle karşılıklı anlaşarak 18.05.2023 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.
Şirketimizin;
- %99 bağlı ortaklığı olan İşbir Mewar Private Ltd.'den alınan bilgi çerçevesinde Sn. Metin GÜLTEPE, Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ve şirketteki tüm görevlerinden karşılıklı anlaşarak 18.05.2023 tarihi itibariyle ayrılmıştır.
- %100 bağlı ortaklığı olan İnter Tekstil Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den alınan bilgi çerçevesinde Sn. Metin GÜLTEPE, Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ve şirketteki tüm görevlerinden karşılıklı anlaşarak 18.05.2023 tarihi itibariyle ayrılmıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Koray GYO, Maslak bölgesinde proje geliştirme çalıştırmalarına devam ediyor
22/05/2023 06:21:30
Koray GYO, Maslak bölgesinde proje geliştirme çalıştırmalarına devam ediyor.
"Yatırımcılarımızdan gelen sorulara istinaden;
Şirketimizin kamuya açıkladığı mali tablolarında TMS/TFRS uyarınca stoklar kaleminde izlenen gayrimenkuller alış maliyeti ile gösterilmekte, güncel piyasa değerleri mali tablolar da yansıtılmamaktadır.
31 Mart 2023 tarihli bilançomuzda yer alan uzun vadeli stokların mali tablolarda görülen alış maliyetleri, gayrimenkul değerleme şirketleri tarafından muhtelif zamanlarda tespit edilen piyasa değerlerini karşılaştırmalı olarak gösteren bir tablo hazırlanmış olup, fikir vermesi açısından ekte yatırımcılarımızın değerlendirmelerine sunulmaktadır.
Bunların dışında KAP açıklamamızda bahsettiğimiz üzere Maslak bölgesinde proje geliştirme çalıştırmalarımız devam etmektedir. Geliştirilen Projeler;
1.İstanbul İli, Sarıyer İlçesi Maslak Mah. 11 Ada 87 nolu taşınmaz kat karşılığı yöntemiyle proje geliştirmek üzere çalışmalarımız,
2.Aynı bölgede kentsel dönüşüm kapsamında olan diğer proje geliştirme çalışmalarımız,
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Coca Cola İçecek'in Meşrubat Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı
22/05/2023 15:14:40
Coca Cola İçecek tarafından Isparta Gönen'de yapılması planlanan Meşrubat Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"ISPARTA ili GÖNEN, ilçesi SÜLEYMAN DEMİREL OSB, 111 ADA 5 NUMARALI PARSEL mevkiindeki COCA-COLA İÇECEK ANONİM ŞİRKETİ-ISPARTA ŞUBESİ tarafından yapılması planlanan MEŞRUBAT ÜRETİM TESİSİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak ISPARTA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
hayırlı sabahlarınız olsun vatandaş.