Sen uyuyomusun ariston usta :) abd konsolosluk personeli 15 temmuz destekçisi olarak tutuklandı, sebep bu
Printable View
86 Wall Street, NewYork :kahkah:
DowJones a kayyum atansin :kahkah: :kahkah:
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak ben sana bişey diyeyim genç yiğit,
Bu ülke insanı hiç pazardan giysi almamıştır 2.000 yılına kadar
Ucuz mal alıp ballandıra ballandıra anlatanı kınar, ayıplardık.
Senin bugün mevcudun olan bankacılık ve sanayi o dönemlerde kuruldu.
Senin deden osmanlıda işçi bile değilken ayağına giydiği beykoz veya sümerbank ayakkabısı ile SİGORTALI olarak
devlette iş buldu. Maaş aldı. Hayatında görmediği şeylerle karşılaştı genç cumhuriyette.
Koca koca fabrikalar tesisler bıraktı size. Ve sizde satıp cep telefonuna köprüye bastınız parayı.
Aboovvv...Bizim mahllenin şort olduğu ne kadar belli. Şortunu alan topiğe gelmiş..yarım saatte on sayfadan fazla.....:bravo:...Valla benim gönlümden şöyle -2,5 geçiyor...Ama sadece gönül...olur mu emin deeelimmm....Fazla yazmayın...sonra zabah zor oluyor okuması..İyi geceler...
Bu iş bence vize ile kalmayacak yarın merkel çıkacak öbürsü gün bir başkası. adamlar ortadoğuda bir hazırlık yapıyor ve biz buna çomak sokuyoruz.Barzani bir kukla ve maşa orada bağımsız bir kürt devletinden ziyade ABD ve AB nin köpekliğini yapacak bir devlet. Bunlar belki yüzyıl önce planlandı. Hükümette kim olursa OLSUN BU YAPILACAKTI.
Öyle veya böyle bedeli hata yapan değil hepimiz ödeyeceğiz,gelecekte bu hataların yapılmaması için allah yöneticilerimize akıl fikir versin diye dua edelim.
Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..
ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN
Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.
Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..
Hee gladio Erbakan ı harcamak için yeni kuşak prenslerini kullandı. ABD ile işbirliği yapan bu yeni nesil Brütüsler de Erbakan ve milli görüş davasını sırtından bıçakladı..
Tek kıyaklar kayıp trilyon davası nedeni ile Erbakan ın aldığı cezayı kaldırmak oldu Brütüs lerin