ağırlıklı ortalamaları tavanda olmak suretiyle 3 tavan yaparsa ancak maliyete geliyor :D. Benim gibi yerlerden yüksek lotla maliyetlenenler için hala akıl sağlığımız nasıl yerinde anlamak mümkün değil...
Printable View
ağırlıklı ortalamaları tavanda olmak suretiyle 3 tavan yaparsa ancak maliyete geliyor :D. Benim gibi yerlerden yüksek lotla maliyetlenenler için hala akıl sağlığımız nasıl yerinde anlamak mümkün değil...
Hektaş % 7 biz ise düştüğümüz yerden 7 kademe yapamadık.iyi gerdi artık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen bir ortak yazmıştı burada.
Eğer gidip yönetim kurulu toplantısında bunların yüzüne yaptıklarının hesabını sormuyorsak hiç ağlamaya hakkımız yok.
Yapan yaptığıyla kalıyor bizde burada 8 10 kişi ağlaşıp duruyoruz.
Endeks %1.30 yukarda, gübre yerinde sayiyor, yarin endeks %0.50 inecek olursa gübre %2 asagida ,en az 15 kademe geri gelir . Ytd
Hektaş 3 ayda 44 milyon kar açıklamış bizim 2017 12 aylıktan fazla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortak 10 bin satmışsın inşallah tamamen çıkmazsın senin gibi hisseyi tanıyan yok...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tamamen bu fiyatlardan çıkmam merak etme..diplerden sattığımı biliyorum ama performans bakımından alacağım hisselerin daha hızlı gideceğini düşünüyorum bu dönem..bugün birmiktar daha çıkacağım gubrf satışımı bitireceğim dahada satmam....kısmetse halkbank ve cmtas alacağım..bunlar yatırımlık değil al sat amaçlı tekrar gubrf ye döneceğim fırsat verirse.....ytd