yakında migros hissesi verecekmiş kipa yerine öyle mi:)))))))))))))) zuhhahahahahah gıdıklayın da güleyim ya
Printable View
yakında migros hissesi verecekmiş kipa yerine öyle mi:)))))))))))))) zuhhahahahahah gıdıklayın da güleyim ya
he ya he.senin gibi aç tavuk misali kendini darı ambarında sanmaktan iyidir.sizin gibi zavallılar olmasa akıllılar nasıl para kazanacak.bu hissenin satış fiyatı belli değil mi?Ben yalan mı diyorum?başka hisse kalmadı da senin gibi 25 kuruşluk hissenin 12 kat değerinde işlem görmesine rağmen umutla alıp bekleyecek kadar kafayı sıyırmadım henüz.ondan sonra da batıp gidersiniz oturur ağlarsınız.
İt ürür kervan yürür...
Hocam senin derdin de neye oynuyorsun milletle dalga gecmek mi millete yardimci olmak mi sen derdini sole bizde yardimci olalim
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin orta vadede 10tl ğöreceğini düşünüyorum...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygi değer yatırımcı neden 25 kuruşluk kağıda 2.24 çağrı yaptılar,yada 25 kuruşluk hisse neden o fiyatı görmedi yada 25 kuruşa sattığı hissenin % 50 (nerdeyse)çağrı fiyatını neden kipa ödüyor, bundan bir yıl önce sattığ 5-6 arsa zaten migrosun satın aldığı fiyat kadardi..bir de gerçekten insanlara bilgi yada paylaşım yapmak istiyorsan onları zavallı olarak görme,zavallı insanlarla ugrasilmaz yazık ....sen git akilli insanlar uğraş otur sohbet et para nasıl kazanılır kaybedilir anlat...biz burada kuyuya bir taş attık ugrasiyoruz ,,,aklımız olsa sana gelmez kaç kurtar kendini
Madem zavallı ve kafayı sıyırmamışsın ne işin var. Madem hissenin değeri 25 kuruş 12 katına hisse almayacaksın ne işin var. Kendince insanlık yaptın uyardın git yuvana aptallar gibi yazıp durma. Böyle insanlara küfür günah filan değildir. Sende burada küfür yersen ağlar durursun HATAM ne diye düşünebilirsen...