Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 :kahkah: Vay bea ..bilmediğimiz değişik bir fantezi anlaşılan :dvr::dvr: :dvr: :dvr: :dvr: Valla fazla masumum, beni delirtmelerine de az kaldı Anarşist anti kapitalist bi şey olup çıkmaktan korkmuyor değilim he :plc:
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Dur abi senin attığın videoyu izleyeyim hangi sayfada kaldı acep Hangi video ? özelden attığım mı :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela :dvr: :dvr: :dvr: Valla fazla masumum, beni delirtmelerine de az kaldı Anarşist anti kapitalist bi şey olup çıkmaktan korkmuyor değilim he :plc: Rus hatunlara mı takıldın yoksa :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela https://www.youtube.com/watch?v=4-Cq...l=SagopaKajmer Bu da benden gelsin bayımız :) Thanks.. 👍🏿
Alıntı: Originally Posted by mert45 Hangi video ? özelden attığım mı :yahoo: Attın ya borsada trilyon kaybetmis amca Şimdi sen sorunca başlığı aklıma geldi, youtubea girdim yazdım buldum :) Bu zeka ile harcanıyorum he :rules: :rules:
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Attın ya borsada trilyon kaybetmis amca Şimdi sen sorunca başlığı aklıma geldi, youtubea girdim yazdım buldum :) Bu zeka ile harcanıyorum he :rules: :rules: Sadece zeka değil hafıza da süper anlaşılan :rules:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Rus hatunlara mı takıldın yoksa :kahkah: :dvr: :dvr: Komşusundan oldu bi tane he :yahoo: Kız memlekete gitti sonra evlendi abi :Sad: :drunk: O kadar sana böyle aşığım, ölüyorum bitiyorum bırakma benileri falan :) Hani nerde la? Yer mi anadolu çocuğu :cool: Bir süreliğine yemiş de olabilirim :rules:
Trilyon değil ,300 trilyon :cool: