Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
Printable View
Hocam ostım dinlenirmi yoksa çıkış devammı?
bazen hisse seçiminde yanlış yapılabiliyor mesela 4-5hisse seçiyorsun takip ediyorsun inceleyip ne iş yapar kar ediyormu beklentisi nedir ne değildir esma hanıma katılmamak elde değil ostim ostim😊 baktıkca ardindan 1 küsürlerden şimdi el sallayıp bahtin açik olsun demek gerek borsa sabırsız olanların sabırlılara para kazandırdıgı yer derlerdi büyüklerim 97 bin endexde aldığım hissemi hala tutuyorum takip ettiklerimin çoğu % 100 yada 200 çıktı 300 olan bile var 120 binlere gelen endexde hisse almak da cesaret işi herkeze bol kazançlar..
Bence sektörel bazlı hisse seçim zamanı geldi düşüncesindeyim al sat yapan için sorun yok ama alıyım 1 yıl 2 yıl unutayım diyen var ise şu soruyu sormazlarmı 83bin endexde nerdeydin? sayın çelik arkadaşımın paylaştığı hisseleri inceliyorum 83 binde nerdeymiş şuan nerde diye niye çıkmış veyahut niye çıkmamış hele bir kent varkı o nasil bir rakam 700 küsürlerde hayırdır şekerci abi ne buldun gömü mü derler 😊 neyse velhasıl ince elemenin zamanı geldi derim arkadaşlar
Çok teşekkürler. Oldukça hızlıydınız.