Sayin der mi acaba
Printable View
Sayin der mi acaba
Ayasofya abi buralardaysan , 1 haftadır çok yoğun kol, bacak, omuz ağrım var, dokundugum yerim ağrıyor neredeyse. Hem eklem hem yumuşak doku. 1hafta daha bekleyip duzelemezsem hastaneye gitmeyi düşünüyorum . Hangi bölüme gitmem gerekiyor ?Yanlis Doktora gidip de her yerim ağrıyor desem saçma gelecek belki. Neredeyse kolumu kaldıramıyorum, ayağa kalktığımda dahi sendeliyorum, bacağım çöküyor gibi... Düşüşü hafifletsem de apartmanda kalça üstü de düştüm 2 saat once. Acillik bir durum yok simdilik.Vücudumu sanki ben kontrol etmiyor gibiyim
Dahiliye Bölümüne başvurun
Cihangir abi romatoloji bölümü daha uygun. Sağlık ocağına gidersen bir de CK tetkiki yaptır. Kas yıkımı varsa onu gösterir. Kireatin kinaz.
Son dönemlerde yaşayan viral kaynaklı enfeksiyonların çoğu gergedan virüsü denen hastalıkları. Çok ağır geçiyor klinik olarak çok karışık. Benim yeğenin kızında geçmeyen ağız yarası ve ateş vardı. Klinik olarak lösemi şüphesi gösteren tetkik sonuçları çıktı acilde. Hematoloji bölümüne gönderdim orada immün testler ve periferik yayma ile hücrelere bakıldı lösemi değil. Beyaz küresi 200 bine yakın normali bunun 10,5 bin. İyileşme hem uzun sürüyor hem de ağır geçiyor.
Çok teşekkürler cevaplar için . Birkaç gün daha bekleyip , duruma göre aksiyon alicam . Kronik diabet olunca olabildiğince hastane ortamından uzak durmaya çalışıyorum. Da işte ilk defa böyle sıkıntı yaşıyorum omrumde
Diabet de varsa acilen Dahiliye ye gidin.