bak....
TRUMP....
IRAN a yag cekiyor.....ehbab olacak IRAN la....
neden....
ehven-i ser den dolayi.....IRAN yikilirsa....NE OLACAGINI BILIYOR.
Printable View
bak....
TRUMP....
IRAN a yag cekiyor.....ehbab olacak IRAN la....
neden....
ehven-i ser den dolayi.....IRAN yikilirsa....NE OLACAGINI BILIYOR.
90 TL DE BEKLIYORUM TUPOMU....gelecek oraya....ALACAGIM....diger aldiklarim gibi....
https://i.postimg.cc/d16Qc85d/TUPRAS.png
ASIL SAVAŞ kimler arasında ?
şimdi bunu anlatacağım.
öncelikle şu kabulüm doğru ise :
dünyada, siyasi, ekonomik, askeri güç ve söz sahipliğinin siyonist ve evanjelistlerin elinde olduğunu kabul edeceğiz.
bunlarda da aynı bizde olduğu gibi 2 kesim var
1. si... ÇULSUZ tayfası... örneğin NATENYAHU... bunlar sayısal olarak çok
bunların dini... (teferruatını çok bilmiyorum ) işte armegaddon savaşı, büyük israil... hz. isa gelecek... bu aşamada savaşta olacakların veya ölenlerin, (bizdeki şehitlik mertebesinde olduğu gibi ) cennete gideceğine inanıyor. GALİBA (okumadım onların kitabını, kuzu emmi belki bilir... inanışları böylemi ? )
dünyada birşeyleri olmadığı için, aynen bizdeki çulsuzlar gibi gözünü cennete dikmiş durumda
ve bu yüzden, sağlıklarında ölmeden bu savaşı çıkarmaya çalışıyorlar... inançları gereği
2. si... multi zenginler tayfası... örneğin TRUMP ve rakıfeller gibiler.. bunalrın sayısı az
bunların dini imanı... PARA :yahoo: aynen bizdekilerde olduğu gibi
kim takar kitabı tevratı
80.000 den kaldıraçlı bitkolin kazıma 1 trilyon dolarlık long vurmuş... para şuan 20 trilyon dolar...
200.000 olsada 300 trilyon dolar olsanın peşinde
ne yapacak cenneti ?... adam cenneti zaten bu dünyada yaşıyor
işte savaş bu iki grup arasında... çulsuz siyonistler ve zengin siyonistler arasında
çulsuzlar biran önce böyük savaşı çıkartıp ALLAH'ı kıyameti koparmaya zorlamanın peşinde ;
zenginler... ''yaw hele ALLAH böyük bi durun... kızım şu benim portföyü bi A4'e yazdır bakayım, na gaden param oldu böyün'' ün peşinde :kahkah:
NOT : bunlardan da zengin en zenginleri vardır... kimdir onlar ?
AK YATIRIM'nan İŞ YATIRIM...
bu ikisi imkb borsasının % 65'ini eline geçirmiştir... borsanın düşmesine hiç izin vermezler :drunk:
bir kere tartışma zemini burası olmasa da galiba şartelleri,niz atık. doğrudur muaviye ( gördüğünüz gibi hazreti demedim) Hz Aliyi oyuna getirip , Hz Hasanı zehitleten hatta bir noktada da ileri gidersek akrabası Hz Osmanın da kanını aramak için ölümüne ses çıkarmayan kişidir. yalnız Hz Hüseyin ve lanetli Yezid hususunda eğer öbür dünyadan yaptıysa ben o kadarını bilemem...
İran mı doğrusunu düşünürseniz acaba onlar da bedevilere karşı direnemeyen Asur imparatorluğunun öcünü bunca yıldır alma peşinde değil midir? şayet İran Devleti için en güzel olacak olan İslam Devrimi değil Keldani Devrimi olsaydı muhtemelen Humeyni yerine bir Keldani ile Keldani devrimi yapılırdı. Kaldı ki dikkat ederseniz Trump teşekkür etti iyi ki haber verdiniz füzeleri atmadan diye. yani ortada bir şeyler dönüyor ama ne biraz düşünmek lazım... kaldı ki Hamasın kontrolu kimde bilinmez ama İsraile gerekçeyi sağlayan Hamas olmuştur. ve vurdukları askeri üsler falan değil İsrail karşıtı festivaldir ( İslamda kadına çocuğa, ağaçlara vs dokunulmaz savaşlarda biline). ha füzeler de ne kadar seçici bilemedim zaten...
iki milyarlık müslüman nüfus mu? biz gençken kapalıçarşı müslümanları zekatlarını verse Türkiyede aç kalmaz derdik... Putin mi ? belki çörçilin ifadesi geçerlidir. her yüzyılda bir dahi gelir bu yüzyılın dahisi Türkiyede ne yapalım demişken sanırım bu yüzyılınki Rusyada oldu. ama bu onu Mehdi yapmaz...
kısaca yazdım ...
sn kuzuya yazdığım her şey doğru... açıp bir daha okuyun. o da alkolden aldığı yetkiyle bazen aşırı kaçabilecek şeyler söyleyebiliyor... son yazdığı ehveni şer olayına girmiyorum ki orada yaptığı yorumdur ve Kuranda yazar dememiştir :) ...bazen şakaları ileri geçebiliyor ama Kuranda yazar derse Kuranda böyle şeyler yoktur denildi size ne oldu ki Celallendiniz...
bu söylediğimin doğruluğuda bugün ispatlandı.
dün satanlar kim ? iş-ak
dün %2,5 artı fiyatlardan sattılar... kapanış % 3,5
bugün yatayız... (%3,5 artıdayız yani )
alan kim ? iş-ak
dün sattıklarını... bugün % 1 yukarıdan alıyorlar
işte bunlar alış satış değil... borsayı merdiven basamağı şeklinde yükseltme çabaları
bofa bir basamaktan alıp bir üste taşıyor
o üstte kalsın diye iş ile ak gelip malı orada geri alıyor...
yine bir üfürük spekülasyon bulabilirlerse, bofa bir üste daha atmaya çalışacak... attığı yerde iş ve ak tutmaya çalışacak
NIYE ALDIN....
cugap....5 YILLIK BUSINESS CYCLE....bak grafa....almisiz....satmisiz ve aliyoruz....DIKTORTGENLER....
diger aldigim kaartlarda buna gore....5 YILLIK BUSINESS CYLE....
https://i.postimg.cc/0jCzjDJJ/5-YILLIK.png