2.15 ten daha asagisina neden inmiyor.
alisik degilliz boyle sabit kalmalara
2.15 ten daha asagisina neden inmiyor.
alisik degilliz boyle sabit kalmalara
artyla kapatacak hissiyati var icimde
Şu an yüzde 7 düşen hisseler son bir ayda neredeyse yüzde 50 prim yaptı bizim hisse zaten düşüyordu bu da tuzu biberi oldu yanıyorum yanıyorum da buna yanıyorum temettü ve bedelsizde boşa gitti şirket sahipleri ve tahta yapıcı ne düşünüyor acaba yatırım tavsiyesi değildir...
saka yapma hakkimi kullandim.ilk kez
yok be arkadas, gun boyunca artida olup sona dogru eksi de ne oluyor.yarin birgun -7 -8 ler eski haline gelecek (keske gelse) kimseye kotuluk istemeyiz elbet, bizimki ya notr yada eksi kalacak.anca toplaniyor toplaniyoru duyuyoruz. kim be toplamis simdiye kadar toplayanda belliydi once is ve meksa simdide gedik.toplanirken girdunuzmu hissenin arttigini .sag sol cep oldu.benim hic umudum yok kimseyede tavsiye etmiyorum .aldiripta kendime kufrettirmem.kardan vazgectim .sermayeyi kurtarayim yeter.14 ayi gecti.
Toplanma diye birşey yok ya ben inanmıyorum toplandığına büyük balıklar sinekten yağ çıkarıyorlar ve aralarında anlaşıp ne yukarı çıkartabiliyor ne de aşağı çekiyor hisse yönetimi yok yani ben 10 nişandan sonrasını merak ediyorum bu hisseden 3-5 gün daha takip ederim sonra takip etmem çünkü olumlu olan herşeye ters tepki veren başka hisse yok borsada yatırım tavsiyesi değildir...