-
Alıntı:
Originally Posted by
cevdet _060
Bunun ne anlama geldiğini ve bunun arkasından daha nelerin geleceğini ATV , CNN Türk .NTV, ve arasıra biraz daha farklı olsun diye Bloomberg ht seyredip ayran içen kafalar bilmem anlıyor mu ? Sanırım Dolar şu mısraları mırıldanıyor,size vadettiğim 5 li günler yakın belki yarın belki yarından da yakın
-
Bir papaz nelere bedelmiş...
Bu papaz suçluysa ;daha yeni mahkeme tutukluluğuna devam kararı vermişken neden dışarı saldılar?
Bu papaz suçsuzsa neden adamı hapse attılar?
Anlayamıyorum.Ülkemizin itibarına verilen zarara bakın.birde maddi zarar cabası...
-
Ne 5'i ya, Bugün yapılan söylemlerde 1 adım ileri gidilsin. o 5'lerde, 4'te takıldığı kadar bile takılmaz yukarı gelir geçer.
Bu akşamki açıklamalar heralde bazılarına oyun gibi fln geliyor. Ey ammerika edasıyla akıllarınca dalga geçiyorlar. Hele ki siyasi tarafın 'kıskanıyorrrlar' kısmına diyecek söz bulamadım.
Bir de Tv'lerdekilere diyecek söz bulamıyorum. E durum buysa toplumdan da çok bişey beklemem lazım.
-
Goygoycuların TEKNİK martavalı ile desteklediği `bakın Doları buradan alırsanız sene sonu şuraya gelmesi lazım aman ha ! ` söylemlerine 2-3 senedir kanıp Tl de kalanlar Doları depoda saklayan benim gibilere bile 5-0 falan yenik durumdalar. Ama olay aslında yenilmek yada galip olmak değil sıfırı tüketmemek aksini düşünseydim bende Tl den çıkamazdım bunuda itiraf edeyim.
-
Bir şey daha; ne yazık ki gırtlağa kadar borçlu olduğumuz DOLARIN swift işlemleri Trump manyağının ülkesi üzerinden yapılıyor. Bir sözle bu ayağın kapandığını yada üstü örtülü kısıtlandığını düşünmek bile istemiyorum. Tl faizi takıntısı olmayıp keşke bu kadar Dolar borçlu olunacağına matbaası bizde olan TL borçlu olunsaydı. Ah be başımıza ne bela gelecekse bu imam hatip öğretisi yüzünden gelecek şimdi gelde ırakı ! patlatma bu kederli duruma...
-
USD/TRY 4,8678 +0,0950 +1,99%
GAU/TRY 191,404 +2,446 +1,29%
USD/ZAR 13,2309 +0,1218 +0,93%
EUR/TRY 5,6745 +0,0745 +1,33%
EUR/USD 1,1643 -0,0085 -0,72%
GBP/TRY 6,3884 +0,0935 +1,49%
GBP/USD 1,3110 -0,0080 -0,61%
Altın 1.222,00 -9,80 -0,80%
yanız tl herşeye karşı değer kaybederken doalrda herşeye karşı değer kazanıyor
-
Çocuk babasından doğumgünü için 100 dolar istemiş. Babası da çocuğa demiş ki: “400 lira mı? 450 lira çok para. Hem napıcan ki 480 lirayla.â€
-
İlginçtir bu kadar olumsuz, hemi de öyle böyle değil , haberin üzerine hala Dolar 4.90 ları kırıp 5 lere yolculuğa başlamadı. Ulan umutabi yoksa sen de mi goygoycusun ! bak kendi kendime şüpheye düştüm şimdi... :(