Dun %33 bono oranindan 90 gun bagladim...stopaj %10 kesilir..
Printable View
Dolar çıkaken faizlerin düşürülmesi halihazırdaki durumda ancak sermaye kontrolleri uygulayarak mümkün olabilir. Bu aşamada da genele yayılmış bir iflas dalgası kendini gösterecektir. Geçmiş ile bugünü bence bir tutmamak gerekli, zira Türkiye bugüne gelene kadar tüm rezervlerini harcadı, (özelleştirmeler dahil). Artık süreci öteleyecek bir rezerv kalmadı. Şu anki durum ile geçmişteki davranışlar sergilenir ise sonuç geçmiş ile *aynı* olmaz.
Ne dönecek vida kalır ne de onu sıkacak el.
Burganbank suadiye subesi cok garip bir banka calisanlarina sahip...para para diye gunlerdir oran verip durdular vade gunu gelincede aramadilar...ilginç..bende umursamadim zaten..:)).
Faizler nasil dusecekmis. Hukumetin yilsonu hedefi 20.8 ki hedefler konusunda ne kadar kotu olduklarini biliyoruz. 2019 icin 15.9
Endiseye gerek yok.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Chucky68 üstad 33 oran 90 gün için cok iyiymiş.Ne kadarlık bir anaparaya bu oranı verdi Aktif?? Banada yarın bir teklif verecekler,buradan yazarım..
Şu an şeker bonoda 26.4 oran alıyorum ama yetersiz geliyor.yükseltmezlerse çıkacağım gibi görünüyor!!