kimsenin saldığını veya çektiğini sanmıyorum.
Bu arada Doğus Holding'in D ream satışı patladı galiba. Vakko'da borsada dağılma sinyali verdi.
Bu vb şirketlerin satılabilir olduğunu görmek önemli demiştik.
Suçu Moody's e mi atsak?
Printable View
Günde 30 000 lot işlem olan tahtada bir anda 160 000 Lot kademelere yazılınca Patronun ISYAT olduğu belli oluyor . Bu kağıdın speği ISYAt dır ve kağıdın gitmesini kesinlikle istemiyor . SAnıyorum Kağıdın yani ISGSY nin İstiraklerini , ISBANK ile ortak olarak , ISYAT sağabilir . Hatta etinden sütünden derisinden faydalanabilir . Bu borç verme işi de bunu açıklıyor olabilir mi ? Görünen yol için klavuza ihtiyaç yok gibi . IS bankası artık ortaklarının da derisinden , faydalanmaya başladı ise mudilerin de durumunu gözden geçirmesi gerekecek . Sanıyorum banka bayağı zorda ki bu yöntemlerden bile kar etmeye çalışılıyor . Ortak olarak sanıyorum bir açıklamayı hak ettik . Ülkede Borcu olmayan , kredisi yüksek , rahatlıkla borç verilebilir kimse kalmadı .
Galiba İştiraklerimiz IS Bankasının ağzını sulandırıyor .
Zaten satılamadığı için bizi gözüne kestirdi spek :)
Bakıyor alan yok bari ortaklardan tahsilat yapalım diyecek .
Bedelli açıklama zamanı geldi . :) :)
ISGSY de yönetici sigortası neden yapılıyor ?
Ortaklara Küçük yatırımcıya ve İstiraklere karşı yapılıyor değil mi ?
Biri Kötü yönetim yüzünden zarar ettiğimizi mahkemede ispat ederse diye olabilir mi ?
Kötü yönetimi kabul etmeyeceksek sigorta niye yapılıyor o zaman .
Bence kötü yönetildik ve Zarar ettirildik , hadi sigortadan para alabilirmiyiz ?
Mümkün değil . Batsak bile ISGSY ye ödeme yapmaz sigortacılar . Neden ?
Çünkü dava kaybedilirse ve ortaya bir tazminat çıkarsa diye bu sigorta yapılır .
Kime karşı ? Bir düşünelim üzerinde . :) :)
56 satista ABV
Alan yokmu haydi gel vatandaş 1,55 de veririm diyor..
herhalde baygeorge haklı çıkaçak 0.77 gelecek..
1.56 ne kadar var gören varmı ?