Son 9 aylık bilançoya göre ise % 39 brüt kâr marjı ve % 43 net kâr marjına sahiptir.
Printable View
Son 9 aylık bilançoya göre ise % 39 brüt kâr marjı ve % 43 net kâr marjına sahiptir.
Son 9 aylık ciro 633 mn tl olup yaklaşık yarısı elektrik üretimi diğer yarısı da inşaat-taahhüt işlerinden gelmiştir. Ve geçen yılki ciroyu 3,36 katlamıştır. Bütün bunlar kendi hesaplarımda dikkate aldığım rasyoların son bilanço değerleridir. Bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Iki defadır 200 TL de kafamıza balyozu indirdiler Naturel grup 3.kez denemede bakalim tutabilcekmi veya yeni yıla 200 ler de girebilcekmi bakalim diyorum ama grupta hala hisse toplama ile uğraştığı içinde pek umudum yok git gel ler çok oluyor seans içinde bakalim zaten surda bi yarin kaldı yatırım tavsiyesi deildir..
patron 189 seviyelerinden 50 bin lot daha alıyorsa ... hayırlı uğurlu olsun, hareket vermesini geciktiren neden satışa zorladığı yüklü alımlar olabilir o bizden daha iyi bilir,
naten tarafından tekrar esen hissesi alımı gerçekleşmiş
Bu Naturel Holding patronun yüzde yüz sahibi olduğu Şirket de ilginç içinde bir sağlık ürünleri sirketi var şimdi Naten oraya geçti bir yazılım şirketi var birde ges panelleri bakım yapan şirket var fakat Yönetim Kurulu üye bilgi forumlarında Patron yaklaşık 10 yerde yönetim kurulu başkanı gozukuyor fakat karşısında gayri faal diyor anlamadım,savunma var girisim var maden var insaat var bunlar sonra faaliyetleri gecicek nedir pek bilgi sahibi olamadım...
patron 200 üstü grlsin bas gaza...
frene değilllllll