http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım çaktırmadan almaya devam ediyor. Patronun işlem yaptığı kurum da iş yatırım zaten. Cuma günü kapanış da fena değildi. Son dakika alımları bana güven verdi açıkçası. Hafta içi büyük ihtimalle 1.00 tl denemesi gelecektir.ytd.
Ha unutmadan Katarlılarla ortaklık söylentileri var. Kapa haberi düşerse şu anki fiyatlar devede kulak kalır.
arkadaşlar birkaç gündür tweeterda borsafenomeni nikli biri var onu takip ediyorum. Çok önemli bilgiler veriyor. Daha 70 kuruşlardayken hissenin yükseleceğini söyledi. Teknik analizleri iyi. Açıkçılara resmen savaş açmış. Bir de bu İstanbul Tower 205 için en küçük ofisler 1.5 milyondan başlıyormuş. 7 milyonluk ofisler varmış diyorlar. Yaklaşık 60 katlı ve İstanbulun en yüksek ikinci binası olacakmış. İstanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir ben pek bilmiyorum ama binanın olduğu yer Levent ve orada ofis m2 fiyatı 10 bin dolar dediler. 2018 mayısında bitecek diye yazıyor ygyonun internet sitesinde. Hani hep diyoruz ya beklenti satın alınır diye bence alınacaksa şimdi tam zamanı gibi. YTD.
dostum herkesimden ve herkes ten gorus ve yorum al.ama nihai karari kendin ver.kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum.ama bir hisse fazla dillenmisse yavas yavas sivisma zamani gelmis demektir.ygyo nun gidisati guzel insallah iyi rakamlarda olacaktir.lakin borsada her zaman kural ihtiyacin olmayan para ile yatirim yapmaktir.cunku zaman borsada kazanc ile dogru orantilidir.sahsen zaman ve ihtiyac disi param sebebi ile anlik veya haftalik hareketler pek ilgimizi cekmesede donusleri ve alim firsatlarini degerlendirmeye calisiyoruz.dedigim gibi ozellikle herkesi dinleyin ama karari kendiniz verin.gidenede atlamayin uzulursunuz.birakin gitsin.
Bu hisse şu an benim nazarımda patlamaya hazır bomba ya iki hafta içinde sağlam çıkış yapacak ya da başladığı noktaya gelecek...
Elimde var ve güveniyorum bu kez silkeleme yaptıktan sonra sabredeme orta vadede güzel kar bırakacak...
Çok dillendi farkındayım teknik iyi diyen, bilançosu iyi gelecek diyen, katarlılar diyen hatta galip ağa diyen çok ve yine farkındayım ciddi bir ky potansiyeli var bu yüzden maşayi aldım elime bekliyorum. Sabredebilirsem kasım ayında bu hissede devam edeceğim. Risk yüksek ama getirisi de yüksek olabilir şu an için kâr var hesapta ta ki % 10 zarara kadar tahammül edecek bilincteyim zaten bir düzeltme olacak ise bence 83 _ 85 arasına dokunup fisekleyebilir tıpkı mrgyo da olduğu gibi 83 altı benim için stop loss seviyem...
Hedef yazmak istemiyorum bilanço gelene kadar hisse içindeki hareketleri izleyeceğim. Acikcilar temizlenirse güzel bir atılım bekliyorum.
Gyo olup bu derece önemli proje sahibi şirkete.1 lira altı fiyatlar yakışmıyor. Bahsedilen 205 tower 2018 ortasında faaliyete geçecek ise fiyatlama zamanı geldi bence...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
böyle bir grafik çizdim hiç kimse tşkr bile etmedi. amacım tşkr değil ama ara sıra taktir de edilmek istiyor. bu ay takip ettiğim hisseler yaklaşık toplamda % 50 ye yakın kar bıraktı. hisse gevşeyince ben de taze bir hisseye geçtim. indikatörleri soran özelden arkadaşlar maalesef indikatörler benim geliştirdiğim kendime özeldir. ısrarcı olmayalım. zaten hangi hissede olduğumu takip ederlerse nerede olduğumu anlayabilirler. asla ve asla ytd.