daha ne bekliyor bu aefes
Printable View
daha ne bekliyor bu aefes
Temettüyü dağıtacak kaynağı yok cari oranı iyi değil sadece 1.30 bu temettüyü dağıtınca ortaya çıkacak işletme sermaye açığını kredi alıp kapatacak böylece borçluluk artıp faiZ ve kur gideri yükselecek zaten temettü dağıtması mantıksız ag hol yerli oto da 650 milyon sermaye ödemesi gerekli onun için alınmış saçma bir karar, Anadolu etap gırtlağa kadar borçlu buraya sermaye eklenmemiş temettü dağıtması saçma oğlu saçma
Bahadır bey, Herkez temettü ye kesin gözüyle bakıyordu, olmama ihtimali hiç değerlendirilmemişti, fiyatlamıştı onaylandı oldu bitti. Şahsen hisse ile alakadar çoğu kişinin dibine kadar malda olduğunu sanıyorum. Hisse fiyatının biraz düşüp tekrar toparlayarak temettü ye gireceğini ümit ediyorum. Yt değildir
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylediklerinizi ben de birkaç ay önce söyledim tepki almıstım. Finansman durumu iyi değil 1.2 milyar dolar borç var. Hayırlısı ben bekliyecem.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu Efes 2020 1. çeyrek faaliyet raporu sayfa 9:
Konsolide net borç 5.816 milyon TL
- Bira Grubu net borç 3.133 milyon TL
- CCI net borç 2.711 milyon TL
2012 yılında Anadolu Efes 500 milyon dolarlık tahvil ihracı yapmıştı. Vadesi Kasım 2022 yılında doluyor. Yukarıdaki bilgilere göre de bira grubunun borcu sadece bu 500 milyon dolarlık borç. Başka borç yok. Küçük kısa vadeli borçlar olabilir ama abartılacak bir şey yok.
CCI'nin da kendine ait 2024 vadeli tahvil borcu var.
Unutmadan, Anadolu Efes'te 1. çeyrek sonuçları hep zarar gelir. Daha sonra toparlar. Her yıl aynı olay.
YİNE AYNI SAYFADAKİ BİLGİYE GÖRE KONSOLİDE FAVÖK 1.5.
Bu şirketin 1 milyar TL temettü dağıtmasını ne abarttınız be.
Anadolu Etap'a gelirsek, Etap'ın şu an sermaye artırımına ihtiyacı yok. Daha 2-3 hafta önce EBRD'den 60 milyon Euro borç aldı. Batık bir şirket olsa, borca gömülmüş olsa EBRD niye borç versin?
iyi haber gelir hisse düşer kötü haber gelir hisse gider insanı çileden çıkarıyorlar gerçekten