Mustafa bey yutmaz, böyle ucuz numaraları.:oleyo:
Printable View
Teşekkurler..geçmiş olsun ayrıca ama lakin boyle beslenme seklıne alısabılırmıyım bılmıyorum. Marul yapragını kokla bırak ,kokla bırak gibisinden agır bir diyet olmuş gerci diyette sayılmaz beslenme seklı olmus. Ben 8-16 yı denıyecem tekrar sanırım uzun vade yapamıyorum sürdürebilmek onemli dediginiz gibi kafada bitirmek. Sigarayı hallettık cok sukur sigara kokusu gelınce tıksınıyorum artık
Dolar yükselecek demek yasak. Düşecek desem mantığıma ters. Mustafa Bey idare etsin artık. [emoji56]
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones + 299.66 dan kapandi.
İncelemeden verilen klişe cevaplar her insan bünyesi ve çalışma düzeni farklı o yüzden çeşitli testler ve tahliller yapıyorlar .
Fazla su zararla diyenler çevreden 15-20 Bardak çay veya 5-6 bardak kahve içer bu da ayrı bir ironidir bence
Dehidrasyon yani uzun süreli az su içmeden kaynaklı sıkıntılar yaşamış biri olarak üç dört sene 4 litre civarı içtim. Doğrusu idrar renginizin açık sarı olması. Rehidrasyon yaşarsınız. O da zararlı. Tıbbı yaşayana yani bana sorun. Kalb için kaslar ve ritim için alıç damar açacaksanız sinir otu. Ayhan abiyede söylemiştim diye hatırlıyorum sinir veya damar otu olarak bilinen otu. Herkese sağlık dilerim. Matrix gibi bir alerjim var bir biterse dünya benim.
DSÖ aşı da kesin çözüm değil diyor. Yani her şeyden bulaşıyor, tedavisi yok. Olmayacak da . İllaki ölün diyorlar.
AŞI KESİN ÇARE DEĞİL"
Aşı konusunda da açıklamalarda bulunan Tedros, aşının dünya sağlığı için önemini vurgulayarak bir yıl ya da daha kısa bir süre içinde aşıya erişilebileceğini belirtti. Tedros aşının kesin çare olmasının ise oldukça zor olduğu açıklamasını yaptı.
Sağlık Bakanı da yayılma hızında yavaşlama yok diyor ama millet virüsü unuttu bile .
Ula göndere göndere şu zaman dilimini , şu coğrafyayı mı buldun arkadaş.