Tabii bu ilanlar kimlere yönelik bilmiyorum. Belki onların arapları içindir.
Printable View
Tabii bu ilanlar kimlere yönelik bilmiyorum. Belki onların arapları içindir.
Malum yeniden degerleme %36.20 aciklandi.
Bu sene 4 yillik emlak degerlemesi yapildi evin emlak degeri burdan artti
Bide ydo nín yarisi kadarda ydo dan articak yani ev emlak vergisi 2022 de
Katmerleniyor.
Dogrumu acaba
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi tane multimilyarder çıkmıştır kapatmıştır bütün evleri ucuza, piyasa her şeyi fiyatlar, dengeye kavuşur eninde sonunda..
Bi tane adamlar tanışmıştım, adamın 400 tane dairesi vardı, valla Lamboyla mı Ferrariyle mi ne gelmişti, inşaatçı müteahhit filan değil, adam almış sürekli, zaten bir süre sonra kendi kendini almaya başlıyor bir garip döngü başlıyor.
Okuldayken kolombiyalı, bu ülkenin kaymak tabasından birkaç arkadaşım vardı. Ülkede adam kaçırma ve şantajın adeta bir iş kolu olduğunu söylüyorlardı. Venezuela şu an daha beterdir.
Görece zengin herkes koruma ve zırhlı arabayla geziyormuş oralarda. Arada gidip tatil yaparsanız dikkat edin derim :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlis biliyorsun emlak vergisi ydo na gore yukseliyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'de 2022 yılı için uygulanacak yeniden değerleme oranı belli oldu. Yeniden değerleme oranı nedir, ne işe yarar? Yeniden değerleme oranı nelere uygulanır?
2022 yılı için artış anlamına gelen yeniden değerleme oranı trafik cezalarını, vargi ve harçları, değerli kağıt bedelini, kamu ve özel sektördeki bazı kira artışlarını, eğitim ücretlerini etkileyecek. Emlak vergisi başta olmak üzere tüm vergi kalemlerine yüzde 36,2 oranında artış yapılabilecek. Bu artışla beraber 2022 yılında vatandaşların cebinden daha çok vergi ödemeleri çıkmış olacak.