Türkiye Cunhuriyet Merkez Bankası Politika Faizinde 250 baz puan indirime gitti
Printable View
Türkiye Cunhuriyet Merkez Bankası Politika Faizinde 250 baz puan indirime gitti
FB havalara girdiydi,akşam çaktılar pir çaktılar,dün 58 bugün 53 :whistling:
Borsa endexsi 10.500 üstünde-12 gören ISCTR 16 üstünde :notr:
Siber suç bahanesiylen herhangi bir kurum gelip senin evindeki bilgisayarına ve cep telefonuna el koyabilir deniliyor hakim kararına gerek olmadan,sebep etkileşim,yani bir kişiyi kurumu etki etmeyeceksin diyor hökömet,ifşa anlamında,o zaman meclisede gerek yok,tek adam bütün kararları versin istediği kişiye çamur atsın onun dokunulmazlığı var ama senin yok,oh ne ala mualla,gerçekten hukuk guguk oldu,üstelik bu forumda bile tartıştığımız konular hep suç teşgil ediyor,ülke ne hale geldi yahu,adam sana gıcık oldu git karakola suç duyurusunda bulun evine gelsinler arama yapsınlar,hep bu dayatmaların ardında verin bana desteği yeni yargı için yakanızı bırakayım diyor,tamamda sana kim inanır devamlı yanar dönersin...
Bu konuylan ilgili bir video var konusu acun :one:
https://www.youtube.com/watch?v=1M_iA1Ya7fY&t=519s
10400 üzerinde 10700 / 10900 HAFTALIK ta hedef olabilir derim
olmazsa ilk etapta 10400 lere geri çekilir orada durum değerlendirmesi yapar pala
Emekli ikramiyeleriden ses seda yok,%50 zam konuşuluyordu,ingiliz olmaz dedi,bu emekli bunu hak ediyor,çünkü kılıçdar 15.000 olacak dedi biz iktidar olursak,emekli hayır bana 2000 yeter dedi oy vermedi,şimdide yanıyorum diye nara atıyor.