*çin'de chinext fiyat endeksi %0,1 düşüşle 2191,80 puandan açıldı
Printable View
*çin'de chinext fiyat endeksi %0,1 düşüşle 2191,80 puandan açıldı
*hong kong hang seng endeksi %0,2 düşüşle 18190,27 puanla açıldı
*hong kong hang seng tech endeksi %0,25 düşüşle 3617,57 puanla açıldı
Oncosem ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasında 9,46 milyon TL bedelli sözleşme imzalandı
01/06/2023 06:20:00
Oncosem ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasında 9,46 milyon TL bedelli sözleşme imzalandı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasında, "Kemoterapi Hazırlama ve Uygulama Setleri Hizmet Alımı" sözleşmesi, 9.456.000,00TL bedelle imzalanmıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
GSD Holding bağlı ortaklığı GSD Shipping ile Sumisho Marine arasında bir adet kuru yük gemisi yapımı konusunda, niyet mektubu imzalandı
01/06/2023 06:20:30
GSD Holding bağlı ortaklığı GSD Shipping ile Sumisho Marine arasında bir adet kuru yük gemisi yapımı konusunda, niyet mektubu imzalandı.
"Şirketimizin %100 oranındaki bağlı ortaklığı GSD Shipping B.V. ile Sumitomo Corporation garantörlüğünde bağlı ortaklığı Sumisho Marine Co. Ltd. arasında,Japonya'da inşa edilecek bir adet kuru yük gemisi yapımı konusunda,niyet mektubu imzalanmıştır. "
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Penguen Gıda, Arazi tipi güneş enerji santrali için, Bağlantı Anlaşmasına Çağrı Mektubu başvurusunu yaptı
01/06/2023 06:21:00
Penguen Gıda, Arazi tipi güneş enerji santrali için, Bağlantı Anlaşmasına Çağrı Mektubu başvurusunu yaptı.
"16.05.2023 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği 5.1.h maddesi kapsamında Uşak ili sınırları içerisinde 6,8 MWp gücünde Arazi tipi güneş enerji santrali için, Bağlantı Anlaşmasına Çağrı Mektubu başvurumuz 31.05.2023 tarihinde (bugün) Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi‘ne yapılmıştır. "
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Banvit'in İleri İşlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artırmaya yönelik yatırımları tamamlandı
01/06/2023 06:21:30
Banvit'in İleri İşlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artırmaya yönelik yatırımları tamamlandı.
"25.05.2021 tarihli KAP açıklamamızda, Bandırma Piliç Üretim Tesisimiz ile İleri İşlem Tesisimizin üretim kapasitelerini artırmaya yönelik yatırımımızın 2 yıl içerisinde tamamlanacağı bilgisine yer verilmiştir.
Şirketimizin İleri İşlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artırmaya yönelik yatırımlar tamamlanmış olup yatırımın toplam tutarı 26,7 Milyon USD'dir. Bununla birlikte verimliliği artırmaya yönelik makina ve ekipman için 9,3 Milyon USD tutarında yatırım yapılmıştır.
"
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Naturelgaz, Trakyagaz CNG ihalesi sonucu 19 ilçe için "CNG Alım İşi Sözleşmesi" imzaladı
01/06/2023 06:22:00
Naturelgaz, Trakyagaz CNG ihalesi sonucu 19 ilçe için "CNG Alım İşi Sözleşmesi" imzaladı.
"Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım Anonim Şirketi ("Trakyagaz") tarafından gerçekleştirilen Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) ihalesi sonucunda 19 ilçe için toplam 107.069.789 Sm3'lük "CNG Alım İşi Sözleşmesi" Şirketimiz tarafından bugün (31.05.2023) imzalanmıştır. 2022 yılında Trakyagaz'ın lisans sahibi olduğu dağıtım bölgesinde 14 ilçeye CNG ikmali Şirketimizce gerçekleştirilmiş olup bu yeni ihale ve sözleşme ile birlikte ikmal edeceğimiz ilçe sayısı 19'a çıkmıştır. Sözleşmeye göre anılan miktarın 43.696.388 Sm3'ünün 2023 yılında, 63.373.401 Sm3'nün ise 2024 yılında tüketilmesi beklenmektedir."
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter